Obavijesti

Sport

Komentari 16

Fury napravio show na presici: Pjevao, plesao i bacio mikrofon

Fury napravio show na presici: Pjevao, plesao i bacio mikrofon
1

ZABAVNJAK Furyja niti malo sudačke kartice nisu demoralizirale. Čak naprotiv, na press konferenciji nakon meča bio je veseo kao onda kad je uzeo Kličku sve pojase i zapjevao u ringu

VIDEO

Voljeli ga ili ne, Tyson Fury je jedna posebna ličnost vedrog i zabavnog karaktera. Pa i uz sve nedaće koje je imao i borbe s depresijom, alkoholom i drogom, Fury je uspio izaći na kraj sa svim demonima i odraditi meč kao noćašnji protiv Deontaya Wildera.

Deontay Wilder v Tyson Fury - WBC World Heavyweight Title

Amerikanac je bio veliki favorit u meču, ali Fury je još jednom pokazao da je najbolji kada je protivnik vrhunski i pritisak najveći. Odškolovao je Wildera i pokazao zašto je najbolji tehničar u samom vrhu svjetskog boksa teške kategorije.

Vjerojatno je i on većinu meča mislio da će pobijediti. Bio je bolji i to je znao. No, dva nokdauna, od kojih je presudan bio onaj u 12. rundi zbog kojeg je Wilder i izvukao 'neriješeno', presudila su konačan rezultat.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Furyja niti malo sudačke kartice nisu demoralizirale. Čak naprotiv, na press konferenciji nakon meča bio je veseo kao onda kad je uzeo Kličku sve pojase i zapjevao u ringu.

Tako je bilo i sinoć. Fury je u jednom trenutku press konferencije zapjevao poznate stihove Don McLeanove 'American Pie', a ubrzo su mu se pridružili više-manje svi prisutni u prostoriji. Ljudi iz tima, novinari... Svi su u glas pjevali poznate stihove.

Bio je to koktel dobre zabave i sjajne energije tijekom kojeg je Fury ustao, zaplesao i na koncu bacio mikrofon te otišao.

Jednom zabavnjak, uvijek zabavnjak. Lijepo je vidjeti da se sjajan boksač poput njega izvukao iz svih problema koji su ga pogodili.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener