Obavijesti

Sport

Komentari 96

Prijavio Balea policiji zbog pretjecanja preko pune crte

Prijavio Balea policiji zbog pretjecanja preko pune crte
6

Na društvenim mrežama priča dana je prijava koju je nakon utakmice podnio Javier Bautista. Balea je prijavio zbog prekoračenja brzine i pretjecanja preko pune linije...

VIDEO

Čudesno. Nikad u životu nisam vidio nešto slično. Činilo se da lopta ide van, ali Bale je trčao i trčao. Nevjerojatno, rekao je Xabi Alonso nakon fantastičnog gola Garetha Balea koji je donio Realu Kup kralja protiv Barcelone (2-1).

VIDEO

Bale je primio loptu na centru, ispred njega je bio Marc Bartra. Velšanin je gurnuo loptu, Bartra ga je izgurao izvan terena, ali čudesni Bale nastavio je trčati i na kraju zabio Pintu kroz noge. Cijeli svijet  divi se potezu sjajnog Velšanina.

Na društvenim mrežama priča dana je prijava policiji koju je nakon utakmice podnio izvjesni Javier Bautista. On je Garetha Balea prijavio policiji zbog pretjecanja preko pune linije prekoračivši dopuštenu brzinu i to objavio na svom Twitter profilu.

S 27 km/h projurio kraj Bartre

Španjolska Marca piše kako je Gareth Bale kod gola Barceloni pretrčao 58 metara i u tom trenutku je trčao brzinom od 27 kilometara na sat. Bartra nije imao šanse...

Bartra, nisi jedini: Pogledajte što je Bale radio Maiconu

Baleov potez koji je Realu donio Kup kralja podsjetio je na njegovu čudesnu predstavu u dresu Tottenhama protiv Intera 2010. godine na White Hart Lineu.

VIDEO

Tada se svijet divio Velšaninu koji se poigravao s Maiconom i cijelom momčadi Intera. U jednom trenutku Bale je pretrčao Maicona i nakon sprinta preko cijelog terena asistirao za gol.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 96
VIDEO

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.
Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom