Obavijesti

Sport

Komentari 6

Gascoigne zgrozio sve: Pozvao dječaka pa ga srušio na pod

Gascoigne zgrozio sve: Pozvao dječaka pa ga srušio na pod

Gazza je u posljednjim minutama prijateljske utakmice zabio za 3-2 nakon čega je uslijedila euforija na tribinama. Jedan mladi obožavatelj htio je njegov autogram, ali umjesto istog zaradio je ozljedu

Engleska nogometna legenda Paul Gascoigne (54) zaprepastio je širu javnost neprimjerenim ponašanjem u prijateljskoj utakmici u kojoj je igrao povodom 150. rođendana Rangersa. 

Gazza je poznat po tome da ima problema s alkoholom, a na terenu se vidjelo da je ovisnost ostavila na njemu veliki trag jer se jedva kretao. 

Pred kraj utakmice, Gazza je zabio za 3-2 nakon čega je nastala erupcija oduševljenja na tribinama, a vidjelo se koliko mu je to značilo jer nije mogao suspregnuti suze. 

Nakon slavlja i euforije, jedan od dječaka sa tribine poželio je dobiti autogram na lopti, a Gazza ga je pozvao na teren. Mladi obožavatelj utrčao je na travnjak noseći mu loptu, a Gazza mu je iz čista mira postavio nogu, a dječak se sapleo, ozlijedio te je ostao ležati na podu. 

Gascoigne se smijao, a u pomoć dječaku priskočio je jedan od suigrača. Sve je snimio jedan od navijača, a legendarni nogometaš našao se na udaru kritika zbog užasnog poteza kojim je zgrozio cijeli svijet. 

Nekadašnji as Newcastlea, Tottenhama, Lazija, Glasgow Rangersa, Middlesbrougha i Evertona karijeru je završio 2004. godine i otad se manje-više ne bavi ničime. Gazza je paralelno s nogometnom virtuoznošću razvijao je i ovisnost o alkoholu zbog čega je više puta bio na odvikavanju.