Obavijesti

Sport

Komentari 26

Gasol kao Jordan, Bogdanović zabio 14 poena u porazu Netsa

Gasol kao Jordan, Bogdanović zabio 14 poena u porazu Netsa
4

Pau Gasol u pobjedi Chicaga protiv Milwaukeeja zabio je 46 koševa uz 18 skokova što je uspjelo još tek četvorici u povijesti lige. Jordanu, O'Neilu, Webberu i Durantu

VIDEO

Chicago Bullsi kod kuće su pobijedili Milwaukee Buckse 95-87. Bullse je predvodio Španjolac Pau Gasol s rekordnim učinkom karijere.

VIDEO

Zabio je Gasol 46 koševa uz 18 skokova. Fantastična predstava Gasola vratila je navijače Bullsa u Jordanovo vrijeme kad je veliki Mike Clevelandu zabio 68 koševa.

Bilo je to 28. ožujka 1990. godine, a u videu ispod divite se čarolijama Jordana.

VIDEO

Pau Gasol je u pobjedi Chicago Bullsa zabio tek tri poena manje od svih suigrača zajedno. Šutirao je sjajni španjolski košarkaš 17/30 iz igre, promašio tek jedno od 13 slobodnih bacanja, a ovo mu je bio 20. double-double u sezoni.

- Nisam previše razmišljao, samo sam igrao kako volim. Suigrači su me tražili i njima ide velika zasluga za ovu večer. To je kemija, ponosan sam što mogu ovako igrati s 34 godine - rekao je Gasol nakon utakmice.

Učinak od 46 i više koševa i 18 i više skokova u povijesti NBA lige uspjelo je samo petorici igrača. Uz spomenutog Michaela Jordana i sad Paua Gasola, to su dvaput u karijeri radili Shaquille O'Neal, Chris Webber i Kevin Durant.

Bogdanovićevih 14 koševa u porazu Netsa

Brooklyn Netsi izgubili su kod Detroit Pistonsa 93-98. Bojan Bogdanović konačno je dobio šansu u početnoj petorci. Igrao je hrvatski reprezentativac 26 minuta, s 14 koševa bio je drugi strijelac momčadi. Više je zabio jedino Johnson (17 koševa).

VIDEO

Philadelphia je bila bolja od Indiana Pacersa rezultatom 93-92. Damjan Rudež igrao je za Pacerse nešto više od osam minuta, ostao je bez koša.

NBA liga:

  • Chicago - Milwaukee 95-87
  • New York - Charlotte 82-110
  • LA Clippers - Dallas 120-100
  • Detroit - Brooklyn 98-93
  • Philadelphia - Indiana 93-92
  • Toronto - Boston 109-96
  • Houston - Utah 97-82
  • Minnesota - San Antonio 93-108
  • Portland - Orlando 103-92
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka
POČIVALA U MIRU

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka

Sergej Jakirović uoči supervažne utakmice protiv Rijeke izgubio je majku Jelenu, doznaju 24sata. Njen će sprovod biti u utorak u Metkoviću kako bi se maksimalno mogao posvetiti utakmici na Rujevici

Čudo i spektakl u Ligi prvaka: Duvnjaka i Kiel svi su otpisali, a oni su napravili nemoguće!
NIKAD NE OTPISUJ NIJEMCE

Čudo i spektakl u Ligi prvaka: Duvnjaka i Kiel svi su otpisali, a oni su napravili nemoguće!

Prije tjedan dana Montpellier je potukao Kiel s 39-30, mnogi su ga otpisali unaprijed, ali takvo što se ne radi protiv Real Madrida u nogometu i Kiela u rukometu. I Montpellier je dobio lekciju, dok je Karabatić odigrao zadnju europsku utakmicu
Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga
SKROMNA OBITELJ

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga

I kada je u pitanju odgoj sinova Maximiliana (18) i Vincenta (16), Ibrahimović ih je učinio poniznima i skromnima, nije im od početka pružao luksuz