Obavijesti

Sport

Komentari 5

'Gaučose' slomila Bolivija, a u nedjelju ih čeka Cibalia

'Gaučose' slomila Bolivija, a u nedjelju ih čeka Cibalia
1

Uvjerljivi poraz Argentine od Bolivije (6-1) slomio je dva Argentinca u dresu Dinama. Posebno je poraz pogodio mladog lijevog beka Luisa Ibaneza

VIDEO

Brazilski klan u Dinamovoj svlačionici, Sammir i Etto, došao je na svoje. Od srijede navečer traje zafrkancija na račun Luisa Ibaneza i Adriana Calella, Dinamovih Argentinaca. Njihovi 'gaučosi' su dobili šest komada od Bolivije i to je najteži poraz argentinske reprezentacije u zadnjih 50 godina.
- Gledao sam utakmicu i nisam mogao vjerovati. Ne smeta me toliko poraz koliko činjenica da moja Argentina nije pokazala ništa, nisu imali ni srca i Bolivija nas je zasluženo dobila - rekao je slijegajući ramenima Ibanez.
No ni katastrofalan poraz pod vodstvom Diega Maradone ne mijenja kod Ibaneza sliku o 'malom debelom'.
- Njegovu tetovažu stavio sam zbog svega što je napravio za Argentinu kao igrač i što god učinio kao trener ne može to promijeniti - priča Luis.
Bolivija je od srijede svim Argentincima postala noćna mora, a Ibanezov Dinamo za vikend igra protiv Cibalije. Treba biti oprezan. Strahovito su, izgleda, opasni ti autsajderi koji završavaju na 'ija', odnosno 'ia'.
- Ne ovisi ishod te utakmice toliko o Cibaliji, ključno je ono što ćemo mi pokazati u Vinkovcima - završio je Ibanez.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.
Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom