Obavijesti

Sport

Komentari 12

Gavranović: Jako ružan derbi; Caktaš: Dinamo bolje prošao...

Gavranović: Jako ružan derbi; Caktaš: Dinamo bolje prošao...
2

Mi smo htjeli pobjedu, bod je dobar, ali nije nas zadovoljio, rekao je Mario Gavranović. Dominik Livaković ostao je bez obrane, ali kaže da mu je ovo bila jako teška utakmica na Poljudu

VIDEO

Čudna utakmica, sve je baš bilo čudo, rekao je nakon remija u velikom derbiju na Poljudu, Izet Hajrović i dodao:

- Nije bilo lako igrati po ovakvom vjetru.

S njim se složio i Mario Gavranović. Centarfor Dinama nije imao niti jednu priliku na utakmici.

- Bio je to jako ružan derbi, ali i vjetar je utjecao na igru. Nismo se snašli po takvom vremenu. To je djelovalo na nas. Ipak, mi smo kvalitetna momčad i to nije smjelo toliko utjecati na nas - kaže Gavranović i nastavlja:

- Bod je dobar, ali mi smo htjeli pobjedu. U svakoj utakmici HNL-a idemo na pobjedu. Zbog toga nisam zadovoljan remijem.

Dominik Livaković odradio je utakmice bez pravog posla. Nije imao niti jednu obranu u velikom derbiju.

-  Nije bilo obrane, ali bila je ovo jako teška utakmica za mene. Ometao me vjetar, pa u prvom poluvremenu mi se kod jednog istrčavanja činilo kako je lopta stala u zraku - rekao je Livaković.

Dinamo je Interu i Fenerbahčeu zabio devet komada u dvije utakmice, ali je na dva gostovanja u Dalmaciji, u prvenstvu i Kupu zabio samo jedan gol. U Bruxellesu će trebati puno bolje za pobjedu ili remi.

- Mi ćemo i u Belgiji ići na pobjedu. Anderlecht je dobra momčad, ali u posljednje vrijeme ima slabe rezultate. Izgubio je prvu utakmicu u Europskoj ligi i mi ćemo tamo pokušati napraviti korak prema prolasku skupine - dodao je Mario Gavranović.

Mijo Caktaš, kapetan Hajduka, rekao je:

- Željeli smo pobjedu, išli smo po sva tri boda, ali po ovom vjetru je bilo jako teško igrati. Na koncu moramo biti zadovoljni bodom. Očekivao sam da ćemo stvarti više šansi i golova, ali vjetar je utjecao na igru. Smatram da ovim bodom moraju oni biti zadovoljniji jer smo mi ipak igrali kod kuće i tražili pobjedu. Dinamo je opasan, imaju dobre igrače, ali mi im danas nismo dozvolili da se razigraju.

Ante Palaversa kaže:

- Ovo mi je prvi derbi, zadovoljan sam i svojom igrom, i igrom momčadi. Bili smo dosta agresivni, tražili smo sva tri boda, ali igra nije bila baš ''bajna''. Mislili smo da će oni pokušati više igrati, ali nisu. Na koncu i jedni i drugi moramo biti zadovoljni, iako su i oni i mi tražili sva tri boda. Sada nas čeka utakmica s Osijekom, nadamo se da ćemo odigrati još agresivniju i bolju utakmicu.

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'
RIJETKO POJAVLJIVANJE U JAVNOSTI

Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'

Davor Šuker, bivši hrvatski nogometni reprezentativac i predsjednik HNS-a, koji se rijetko pojavljuje u javnosti, bio je u utorak u Livnu, očevu rodnom kraju, gdje je posjetio stadion Zgona i oduševio se radom kluba