Obavijesti

Sport

Komentari 52

Gavranović je bio fenomenalan, ali što to vrijedi kad je 'modra' obrana loša, očajna i užasna...

Gavranović je bio fenomenalan, ali što to vrijedi kad je 'modra' obrana loša, očajna i užasna...
1

Dinamo i Slaven Belupo odigrali su 3-3. Theophile-Catherine užasan, Gvardiol opet slab, Moharrami napravio penal, Daničić nije skočio kod gola. Četvorka u zadnjoj liniji je bila 'kriminalna'

VIDEO

Napad Dinama dobar, obrana na trenutke očajna, nevjerojatno loša. Užasna. To je sukus utakmice protiv Slaven Belupa. Moharrami je napravio penal, Theophile-Catherine i Gvardiol krivi su za prvi gol, a Francuz je odigrao još jednu jako lošu utakmicu. Theophile je u prvoj sezoni u Maksimiru bio odličan i u drugoj je imao jako dobrih partija, a u trećoj je zaista očajan. Barem zasad, valjda će se popraviti. Dodaje lopte suparničkim igračima, ispada iz igre, kasni u skoku, puno griješi. To stoper Dinama ne bi smio raditi. Toliko je krivih stvari protiv "farmaceuta" napravio Theophile-Catherine. Valjda će se "razbuditi" i vratiti u formu. Sad mu je jackpot kad točno doda loptu. Daničić je zakasnio u skoku kod trećega gola Belupa. Dakle, cijela je obrana bila za ocjenu jedan.

Pokretanje videa...

dinamo 00:32

Naravno, kod prvoga je gola bolje morao reagirati i Joško Gvardiol. Možda je Jošku ovo bila i posljednja utakmica u Maksimiru. Leeds United je ozbiljno "zagrizao" i lako moguće da Gvardiol više ne igra za Dinamo. 

Prvo je poluvrijeme završilo 2-2, nakon što je Belupo šokirao Dinamo već u prvoj minuti. Dinamo je preokrenuo, a za 2-2 je iz penal zabio Ivan Krstanović. Prošlo je kolo promašio penal, a sad ga je sigurno zabio "modrima".

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Belupo preživio Maksimir! U golijadi je palo čak šest golova
Belupo preživio Maksimir! U golijadi je palo čak šest golova

Mario Gavranović bio je daleko najbolji igrač Dinama. Samo mu je osam minuta trebalo za dva gola. Drugi gol je bio odličan, a zabio ga je iz teže pozicije nego što je bila ona protiv Ferencvarosa, koju nije realizirao u završnici utakmice. Dva gola za osam početnih minuta, a onda fenomenalna asistencija petom za Majerov gol za 3-2. Bila je to briljanta Gavranovićeva partija. Činilo se da će Majerov gol presuditi, a onda je Belupo izjednačio na 3-3.

Dinamo je stisnuo, ali nije zabio. Još jedna utakmica koja je Zoranu Mamiću donijela puno glavobolje. Gavranović je bio čudesan, ali obrana je Dinamo stajala tri boda.

Dinamo i Slaven Belupo sastali se u 5. kolu HT Prve lige

Inače, Dinamo ipak neće imati stanku od 12 dana do utakmice protiv Floriane ili Flore u play offu Europske lige. Gotovo sigurno će "modri" svoju utakmicu 1/16 finala Kupa igrati iduće subote. Ferdinandovac bi trebao biti domaćin u subotu 26. rujna od 15 ili 16 sati, a trebalo se prema prvotnom planu igrati u srijedu 7. listopada od 15 sati. Dinamo je predložio, a domaćin prihvatio prijedlog i čeka se još samo službena potvrda. Podsjetimo, Zagrepčani idućeg vikenda nemaju utakmicu u HNL-u jer je Rijeka tražila odgodu sraza u Maksimiru.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 52
VIDEO

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra
BIO U BOLNICI

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra

Odmah nakon utakmice je Ante Budimir prevezen u Sveučilišnu bolnicu u Navarri. Testovi su pokazali da je pretrpio traumu u predjelu prsnog koša. Slomio je tri rebra, a primio je i sredstva protiv bolova, napisao je klub

Drama u Draženovu domu! Hrvatska se prvi put nakon 24 godine plasirala na SP u futsalu
BRAVO!

Drama u Draženovu domu! Hrvatska se prvi put nakon 24 godine plasirala na SP u futsalu

Hrvatska futsal reprezentacija plasirala se na Svjetsko prvenstvo u Uzbekistanu! Nakon što je u prvom susretu pobijedila Poljsku 3-2, u uzvratu je u drami remizirala s Poljacima (2-2) i osigurala vizu
Budimir ispao tragičar. 'Fulao' je penal za remi, navijači su u šoku: 'Najgori penal u povijesti'
ŠPANJOLSKA LIGA

Budimir ispao tragičar. 'Fulao' je penal za remi, navijači su u šoku: 'Najgori penal u povijesti'

Kazneni udarac je izveo Budimir, no to je učinio tragično loše. Zaletio se, pa zastao, te nespretno zahvatio loptu koja je jedva došla do Giorgija Mamardašvilija koji ju je samo pokupio