Obavijesti

Sport

Komentari 16

Gdje gledati Bilićev meč od 200 milijuna funti, hrvatsku bitku za Sloveniju i slavlje Liverpoola

Gdje gledati Bilićev meč od 200 milijuna funti, hrvatsku bitku za Sloveniju i slavlje Liverpoola

Od 20 i 30 kreće meč lopta West Bromwicha protiv QPR-a, petnaest minuta kasnije počinje derbi slovenski naslov Celje vs Olimpija, a u 21.15 Liverpool na Kopu podiže naslov prvaka Engleske - nakon 30 godina

VIDEO

Ova sezona Championshipa duža je nego ikad, a mi smo od 7. kola na prva dva mjesta i sad u zadnjem okršaju moramo završiti posao, vratiti West Bromwich Albion u Premiership, grmi Slaven Bilić s klupe 'West Bromića' kojeg on i Filip Krovinović vraćaju u elitu najjače lige na svijetu.

VIDEO: Dan u kojem je SuperSlav preuzeo WBA

Pokretanje videa...

00:05

Mislili su da će u dodatne kvalifikacije, ali kiks Brentforda u pretposljednjem kolu otvorio im je uvijek najbolju opciju: večeras od 20 sati i 30 minuta, na svom stadionu protiv Queens Park Rangersa odlučuju sami o sebi.

Pobjeda jamči povratak u Premier League vrijedan 200 milijuna funti, a QPR i nema neki nepoderivi motiv; od 24 kluba oni su 14., niti mogu u EPL, biti ih je strah ispadanja.

West Bromwich ima bod više od Brentforda (oni igraju kod kuće s davljenikom Barnsleyem), a utakmicu WBA vs QPR u izravnom prijenosu od 20.30 možete gledati na kanalu Sport klub 3.

Vrhunski nogometni triler večeras imaju i naši susjedi. Ljubljanska Olimpija već je stavila jednu ruku na trofej prvaka Slovenije, a onda ih je šokantni domaći poraz od Tabora iz Sežane (1-2) prije tri dana stavio u situaciju da u zadnjem kolu kod Celja moraju pobijediti ako žele osvojiti naslov jer situacija na tablici je ovakva:

1. Celje 68 bodova, 2. Olimpija 66 bodova, 3. Maribor 64 boda...! Lu-dni-ca. A na travnjaku: skoro više Hrvata nego Slovenaca. Olimpiju predvodi najbolji strijelac lige (26 golova) Ante Vukušić, a Celje drugi strijelac lige (22 gola) Dario Vizinger!

Za Ljubljančane igraju i Luka Duvnjak, Bojan Knežević, Marko Perković i Matija Orbanić te bivši Rijekini asevi Miral Samardžić i Matic Črnic, a za Celje Ivan Božić, Karlo PlantakJosip Čalušić.

Utakmica Celje vs Olimpija počinje u 20 sati i 45 minuta, a izravni prijenos je na Sport klubu 2.

Večeras će se dogoditi i nešto što nije viđeno otkad su Englezi osnovali najjaču nogometnu ligu na svijetu, svoj Premier League: na Kopu će Dejan Lovren, Jürgen Klopp, Mo Salah i ostali Redsi podići svoj prvi naslov prvaka Engleske u 30 godina!

I to u nimalo bezazlenoj utakmici jer gost Chelsea je u velikoj borbi za plasman u Ligu prvaka. Za dva mjesta, uz Liverpool i Man City, konkuriraju još Kovačićev Chelsea, Leicester i Man United.

Liverpool v Manchester United - Premier League - Anfield

Situacija na tablici je ovakva: ...3. Chelsea 63 boda, 4. Leicester i 5. Man Utd po 62 boda. Samo dvoje idu u Champions League, Man United večeras dočekuje West Ham (19.00, Sport klub 1), a u zadnjem kolu igraju Chelsea vs Wolverhampton i - izravni obračun: Leicester - Man United na King Power Stadiumu!

Večerašnji derbi Liverpool vs Chelsea tj. Lovren vs Kovačić i nakon tri desetljeća dosanjani Liverpoolov san u izravnom prijenosu možete pogledati od 21 sat i 15 minuta na Sport klubu 1.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome