Obavijesti

Sport

Komentari 3

Gdje je nestao Isco? Ni traga ni glasa o bivšoj Realovoj zvijezdi

Gdje je nestao Isco? Ni traga ni glasa o bivšoj Realovoj zvijezdi

Nakon fizičkog obračuna sa sportskim direktorom Seville, Isco je potpuno nestao iz svijeta nogometa, nema klub od prosinca prošle godine, a sad je objasnio što se dogodilo

VIDEO

Bivša zvijezda Reala iz Madrida Isco Alarcón (31), koji je u bogatoj karijeri čak pet puta osvojio Ligu prvaka, tri puta španjolsko prvenstvo i jedanput španjolski kup, potpuno je nestao iz svijeta nogometa. Donedavno je imao važnu ulogu u "kraljevskom klubu" i prije nekoliko godina glasio je kao jedan od najboljih aktivnih španjolskih veznjaka.

Pokretanje videa...

Realovi navijači iz Hrvatske 00:56

Napustio je u prosincu prošle godine, nakon samo nekoliko mjeseci, tadašnji klub Sevillu i otada nema više nikakvih vijesti o njemu. U službenom objašnjenju stoji da je otišao jer nije ispunio očekivanja.

Gdje je sad, zašto je napustio Sevillu i što se točno dogodilo, otkrio je u intervjuu za španjolsku Marcu, u kojem je iznio i šokantnu priču koja je prethodila njegovu odlasku. 

Champions League - Round of 16 First Leg - Real Madrid v Manchester City

Trenutačno trenira sam i čeka novu ponudu.

- Svakodnevno treniram sam s osobnim trenerom. Nedostaje mi lopta, nedostaje mi osjećaj da sam nogometaš. Želim još igrati, natjecati se, zabavljati i veselim se povratku - rekao je i otkrio koju ponudu čeka:

- Čekam ponudu kluba u kojem ću imati kontinuitet i kluba koji igra moderan i zabavan nogomet. Nakon osvajanja svega u karijeri, želim se zabaviti igrajući nogomet. Nikada mi novac neće biti prioritet. Imao sam ponude iz Saudijske Arabije, ali nisam ih prihvatio.

Najviše se toga promijenilo nakon Lopeteguijeva odlaska iz Seville

Onda se osvrnuo na razdoblje u Sevilli:

- Nakon isteka ugovora s Realom nazvao me Lopetegui i rekao da me želi u Sevilli. Mislio sam da je to sjajna prilika: imali su sjajnu momčad, igrali su Ligu prvaka i Lopetegui je bio tamo - rekao je Isco i nastavio:

- Međutim, Lopeteguija su ubrzo otpustili i otad se sve promijenilo. Zvali su mog agenta i rekli mu da me se žele riješiti. Nakon toga sam odlučio porazgovarati sa sportskim direktorom Monchijem i rekao sam mu da mi kaže gdje je problem i da ćemo sve riješiti. Tada je sve pošlo po zlu.

Atletico Madrid v Real Madrid - UEFA Champions League - Semi Final - Second Leg - Vicente Calderon Stadium

'Monchi me napao, uhvatio me za vrat i morali su nas razdvojiti'

- Nakon tog razgovora Monchi je počeo svima govoriti da želim otići i širio je laži o meni. Svakodnevno je zvao mog odvjetnika i mene i tjerao me da potpišem raskid ugovora. Maltretirao me. Naljutio sam se i u ljutnji sam mu rekao da je najveći lažljivac kojeg sam ikad vidio. Tada me napao. Zgrabio me za vrat i morali su nas razdvojiti. Nakon toga više nisam htio ostati. Nitko mi se nije htio ispričati i zato sam otišao iz Seville - rekao je španjolski veznjak.

Nakon višemjesečne stanke spreman je za povratak nogometu.

- Osjećao sam da moram stati, opustiti se i razbistriti misli. Želim zaboraviti sva negativna iskustva i fokusirati se na dobra. Osjećam se dobro i želim pokazati da imam još nekoliko godina dobrog nogometa. Sada sam spreman za povratak - zaključio je Isco.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...
OTVORIO DUŠU

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...

Kao mali sam navijao za Hajduk i nadam se da ću jednog dana zaigrati na punom Poljudu. A završio sam za kuhara i volio bih napraviti ručak Severini i večeru Cristianu Ronaldu. Benzema se naljutio kad sam ga uštipnuo
Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...
JUTRO NAKON PORAZA

Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...

Cijela je Hrvatska bila sigurna da ćemo izgubiti i evo, gospodo, izgubili smo, a i dalje imamo sve u rukama. Ako želimo biti prvaci, moramo jednom dobiti i Dinamo. Svima sam u klubu rekao "Nemojte da ja, Zagrepčanin, budem veći optimist od vas, Riječana"