Obavijesti

Sport

Komentari 213

Gdje je nestao Messi? Ronaldo ga je 'pojeo' na njegovu terenu

Gdje je nestao Messi? Ronaldo ga je 'pojeo' na njegovu terenu
5

Svi oni koji su sumnjali u fantastičnog Portugalca sada su ušutkani, a ova runda 'sudara divova' svakako je pripala Cristianu Ronaldu. Messi je sinoć bio nevidljiv

VIDEO

Kad god igraju Real i Barcelona fokus medija, stručnjaka i navijača bazira se na dva najbolja nogometaša današnjice. I dok Cristiano Ronaldo u posljednje vrijeme obožava igrati protiv Barcelone, Leo Messi čini se kao čovjek koji više ne zna kako protiv čvrste Realove obrane.

Dokaz tome je i sinoćnja utakmica u Kupu kralja. Ronaldo je zabio dva gola i odveo Real u finale, dok Messi nije pošteno ni zaprijetio Realovu golmanu. Jednostavno je nestao, Realova ga je obrana, s Varaneom i Ramosom na čelu, blago rečeno - 'pojela'.

Koliko Ronaldu leži obrana Barce dovoljno govori podatak da su mu sinoćnji golovi bili sedmi i osmi u šestoj utakmici za redom na Camp Nouu pa se s razlogom postavlja pitanje: Tko se na Barcinom stadionu više osjeća kao doma? Leo ili Cristiano?

- Oduševljen sam što sam ušao u povijest španjolskog nogometa i Reala. To je velika čast. No najvažnije je da smo pobijedili i prošli u finale - rekao je Ronaldo nakon velike večeri Reala.

S druge strane Messijeva prva prilika na utakmici došla je već u drugoj minuti utakmice dok je na drugu svoju priliku čekao sve do 39. minute i slobodnog udarca. Real je tada već vodio 1-0 nakon gola Ronalda iz penala. Na gol je Argentinac pucao tri puta, Portugalac čak devet, loptu je izgubio 16 puta, a Ronaldo pet manje.

Messi možda i je osvojio četiri Zlatne lopte, no nakon posljednjih utakmica teško da netko može reći da je bolji od Cristiana Ronalda. U prošlosti je Portugalac bio kritiziran zbog igara u El Clasicima, no sada mu više nitko ne može prigovoriti. Svi oni koji su sumnjali sada su ušutkani, a ova runda 'sudara divova' svakako je pripala Cristianu Ronaldu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 213
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger
Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici
NOVI PLAN

Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici

Plus+ Nogometaši Dinama posljednje su titule slavili s navijačima na Macoli. To se 2022. godine dogodilo poslije slavlja u Šibeniku, godinu dana kasnije poslije remija u Splitu. Sad se priprema fešta, ali na drugoj lokaciji...