Obavijesti

Sport

Komentari 21

Gdje je nestao Šuker? Evo ga u Las Vegasu u fast foodu s Hrgom

Gdje je nestao Šuker? Evo ga u Las Vegasu u fast foodu s Hrgom

Bivši predsjednik HNS-a bio je u Hrgovićevoj svlačionici i pričao mu o praznovjerju, a pridružio se Filipu i njegovom timu, koji suv već tradicionalno, nakon pobjede otišli jesti u McDonald's

VIDEO

Nakon što je ovog ljeta nakon devet godina predsjedničku fotelju HNS-a prepustio Marijanu Kustiću, Davoru Šukeru (53) izgubio se svaki trag. Povukao se iz hrvatskog nogometa i iz javnosti, mnogi su se pitali gdje je nestao, ali to nam je sada otkrio promotor Filipa Hrgovića.

Pokretanje videa...

Hrgović uoči borbe sa Scottom 28:16

Hrvatski boksač je u subotu u boksačkoj Meki u Las Vegasu u trećoj rundi nokautirao Emira Ahmatovića i došao do 14. pobjede u karijeri. Već tradicionalno, Hrga i njegov tim su nakon borbe otišli jesti u McDonald's. A ovaj put je s njima bilo i jedno poznato lice.

Bio je to Davor Šuker koji se slikao s veselim društvom. Las Vegas je omiljena destinacija bivšeg hrvatskog nogometaša. I za vrijeme predsjedničkog mandata znao je nestati na neko vrijeme i uživati u čarima grada u pustinji. 

Ovaj put došao je dati podršku Hrgoviću. Bio mu je nakon borbe i u svlačionici, čestitao mu, ali su i podijelili iskustva iz karijera.

- Moraš imati i malo praznovjerja, to je normalno. I ja sam imao, dvije stvari koje sam radio prije utakmica, ali neću otkriti koje - objašnjavao mu je Šuker uz smijeh.

Potom su svi zajedno otišli prigristi nešto u restoran brze hrane.

Hrgović je bez problema riješio njemačko-srpskog borca koji je pokazao da nije njegov rang. Filip pada na ljestvici, jako dugo nije imao renomirano ime nasuprot sebe u ringu. Zbog toga ga mnogi prozivaju, ali njega se ništa ne pita. I sam je bijesan na svoje promotore koji tvrde da Hrgu izbjegavaju renomiranija imena. Ili je samo problem u novcu?

-  Dosta mi je ovakvih borbi gdje znam da ću pobijediti. Želim kompetitivne mečeve, borbe koje donose određeni adrenalin, teške borbe. On je hrabar tip. Vidio sam u njegovim očima, ali jednostavno nema alate. S ovakvim protivnicima nisam previše oprezan kad znam da me ne mogu ugroziti, zato primim nepotrebne udarce. Možda to nije pametno, ali tako je kako je. Protiv boljih protivnika i ja sam bolji. Zato želim borbu prije koje neću spavati deset dana, onda ćete vidjeti pravog El Animala. Želim borbu na 10, 12 rundi, rat - kazao je Hrga. 

Naravno, i dalje traje verbalni rat između njega i Alena Babića. Savage traži meč, ali iako su jako blizu na ljestvici, Hrgović tvrdi kako on nije njegov rang. 

- Što s njim? On je samo retardiran i previše priča. Što se tiče boksa, mislim da nema dovoljno kvaliteta da bi mi bio dostojan protivnik.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe