Obavijesti

Sport

Komentari 213

Ante Kostelić poludio: Ma neka mi se taj Vlašić makne s očiju

Ante Kostelić poludio: Ma neka mi se taj Vlašić makne s očiju
1

Neka on napravi tako nešto. Pa tu na stazi frajeri umiru. Povraćaju od napora, svaki drugi ima mononukleozu. I recite mi je li netko riga u skoku u vis, rekao je Kostelić

VIDEO

Teško je reći tko će pobijediti, pa nije to skok u vis gdje ih skače pet-šest i znaš tko bi mogao slaviti, rekao je Ante Kostelić uoči slaloma na Sljemenu aludirajući na pismo Joška Vlašića. Nekoliko sati kasnije, točnije nakon jučerašnje utrke, potpuno je izgubio živce.

- Ovdje je danas bilo 22 slalomska pobjednika i nekoliko pobjednika Svjetskoga kupa. Ne mogu više šutjeti, ovo je strašno. Već sam rekao Vlašiću da mi se makne s očiju - potpuno iznerviran pričao je otac i trener našeg najboljeg skijaša. I potom nastavio.

- Ovo što se događa s Ivicom to je daleko od ovog svijeta. Tako daleko i hladno da je to i nemoguće opisati. To je za njih tvornica aviona - galamio je, a pod “njih” mislio je na Joška i Blanku Vlašić.

- Neka on napravi tako nešto. Pa tu na stazi frajeri umiru. Povraćaju od napora, svaki drugi ima mononukleozu. Evo već sutra nas čekaju novi napori, moj Ivica sad se mora cijelu noć voziti i uopće nema vremena za odmor. I recite mi je li netko riga u skoku u vis - nastavio je Ante Kostelić povišenim tonom i potom “udario” i na Blankin sport.

- Znate li tko je priv napisao sve o treniranju skoka u vis? To je bio čovjek koji je u dvije godine naučio skakati i onda postao svjetski prvak. Probajte vi ralicu naučiti voziti u dvije godine i ja ću vam dati što god želite. U skijanju nema izlika, nema “umorna sam, pa nisam dobro skočila”... Tu ili jesi ili nisi - rekao je Gips, a potom se osvrnuo i na neka druge naše uspješne sportaše.

- Svaka čast svima, ali čitam neki dan kako neka naša streljačica (Snježana Pejčić, op.a.) opisuje svoj dan. Prvo malo pomaže majci u trgovini, onda 15 minuta džogira, otiđe u streljanu i malo gađa. I onda, ako ćemo o odnosu HOO-a prema vrhunskom sportu, takva sportašica prima istu stipendiju kao i Ivica.

Nakon toga ponovno je počeo o skoku u vis.

- Da ne pričam o tom skoku u vis u kojem frajer postane svjetski prvak nakon što se tim sportom bavio samo dvije godine - rekao je pritom misleći na Donalda Thomasa s Bahama kojemu je to pošlo za rukom 2007. u Osaki.

- U dvije godine u skijanju nećete naučiti apsolutno ništa, čak ni osnovne stvari. Ma nećete se moći spustiti u ralici, a ovaj je u tom vremenu postao svjetski prvak. Ma nemojte me zaje....ti - potpuno iznerviran na kraju je rekao najbolji hrvatski trener.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 213

VIDEO

Evo tko su najveći dobitnici, a tko najveći gubitnici popisa
NEKI ĆE BITI LJUTITI

Evo tko su najveći dobitnici, a tko najveći gubitnici popisa

Plus+ Dalić je pri objavi popisa naglasio da će s nekim igračima porazgovarati i kazati im da je od njih ove sezone očekivao više i da se moraju trgnuti ako i dalje žele biti dio reprezentacije. Nema pretplaćenih na pozive

Šok u Madridu: Toni Kroos završava karijeru nakon Eura!
ODLAZAK LEGENDE

Šok u Madridu: Toni Kroos završava karijeru nakon Eura!

Toni Kroos je objasnio zašto prekida karijeru: 'Sretan sam i ponosan što sam pronašao pravo vrijeme za ovu odluku i kako sam je donio samostalno. Oduvijek sam htio završiti karijeru na vrhuncu'
Dinamo je na korak od play-offa Lige prvaka! Čeka se još Real...
KORAČIĆ OD SNA

Dinamo je na korak od play-offa Lige prvaka! Čeka se još Real...

Kopenhagen se oprostio od titule u Danskoj pa ako Borussia Dortmund ne osvoji Ligu prvaka 1. lipnja, Dinamo će sljedeću sezonu u Ligi prvaka krenuti od play-offa, a ne od drugog pretkola, kao što je bio slučaj prethodnih godina