Obavijesti

Sport

Komentari 8

Gobac: Na transfer - listu ide 8 igrača, Balić i Gal ne!

Gobac: Na transfer - listu ide 8 igrača, Balić i Gal ne!
1

Glavni menadžer Zagreba, Zoran Gobac, najavio je 'čistku', već nakon uzvrata u Barceloni ovaj vikend. Dvojica se ne moraju bojati, Balić i Gal

VIDEO

CO Zagreb prije početka sezone najavljivao je velike stvari, uz osvajanje prvenstva Hrvatske i domaćeg kupa, što se podrazumijeva, očekivalo se barem četvrtfinale Lige prvaka, optimističniji su najavljivali i polufinale! I to sve usprkos odlascima Igora Vorija i Domagoja Duvnjaka, dva od tri nosioca igre!  Kraj je ožujka, a Zagreb je svoj nastup u Europi završio jer je sedam golova zaostatka nemoguće nadoknaditi kod jedne Barcelone! Glavni menadžer Zagreba, Zoran Gobac, najavio je 'čistku', već nakon uzvrata u Barceloni ovaj vikend. Dvojica se ne moraju bojati, Balić i Gal. Čak sedam ili osam igrača ide na transfer listu.
- Jedino je Balić odigrao bolju sezonu nego lani, Gal je svoje odradio korektno, a svi ostali su podbacili - rekao je Gobac.
Čini se kako su uz Balića i Gala, neki ipak sigurniji od ostalih. Škof je vrlo dobar golman koji skupi 15-ak obrana po utakmici, ali zna imati i loš dan. Ipak, neupitno je prvi golman kluba. Lazarov je gotovo svake godine najbolji strijelac Lige prvaka, i ove je vodeći, a takvog desnog vanjskog ne smije se odreći. Tonći Valčić igra u dva smjera i teško da bi ga Gobac prekrižio. Također, mladi Marino Marić pokazao je da je velika perspektiva i da se na njega može računati, a o Manuelu Štrleku ne treba trošiti puno riječi. Jakov Gojun je sve bolji i uz dobre igre na EP-u zaradio je kredit za budućnost.
Kako u riječima Gopca ima istine kad kaže kako su samo dvojica zadovoljila, pokazuje i statistika koja je vrlo očita, samo je Balić igrao bolje kad je to bilo najpotrebnije, protiv velikih klubova (HSV, Ciudad Real, Barcelona). Jedini je zabijao i asistirao više.
- Moramo pojačati broj vanjskih igrača i riješiti bar jednog golmana.
Taj golman je poznat javnosti od prije, riječ je o Darku Staniću koji igra za Koper. Frank Loke koji je na posudbi u Lubbeckeu možda se više neće vraćati u Zagreb.
- To je upitno. Dobijemo li povoljnu ponudu koji će zadovoljiti i njega i nas, nije sigurno da će doći natrag - kaže Gobac pa je nastavio:
- Pokušat ćemo se pojačati našim reprezentativcima ili onima koji su na tragu repke. Najvažnije je da to budu igrači u oba pravca jer je previše plaćati igrača koji igra samo obranu, ili samo napad. Moderan rukomet zahtijeva puni tempo - zaključio je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 8

VIDEO

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'
PUTNICI ZA NJEMAČKU

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'

Na popisu Zlatka Dalića su i Baturina i dva Rijekina krila, a pretpozive su dobili dinamovac Petar Sučić, te Sigur, Marin Ljubičić, Matanović i Fruk, kao i golman Dominik Kotarski koji je imao sjajnu sezonu u PAOK-u

Zekić je dobio otkaz u Osijeku
ČUDNA SITUACIJA

Zekić je dobio otkaz u Osijeku

Navodno mu je 'presudio' sportski direktor, Portugalac Jose Boto, koji tek s Osijekom treba napraviti rast kakav je imao u bivšim klubovima
VIDEO  Jokić bez dlake na jeziku nakon debakla Denvera.  Jednim odgovorom zabrinuo je i Srbe...
TROSTRUKI MVP NBA LIGE

VIDEO Jokić bez dlake na jeziku nakon debakla Denvera. Jednim odgovorom zabrinuo je i Srbe...

Nikola Jokić nije siguran hoće li ići na Olimpijske igre u Parizu sa srpskom reprezentacijom nakon što su njegovi Nuggetsi ispali iz NBA doigravanja