Obavijesti

Sport

Komentari 144

Gobac: Zašto Biliću ne slažete momčad, tamo je 'zahlen bitte'

Dopredsjednik Hrvatskog rukometnog saveza iz čista se mira obrušio na kolege iz nogometne reprezentacije, ali i pojedine medije koji su izvještavali s EP-a u Srbiji...

VIDEO

Imate šest mjeseci da se pripremite za Olimpijske igre na koje smije ići 14 igrača, a ne 16 kao na EP. Kad se već svi igrate izbornika, nadam se da ćete upisati i trenersku školu i pokazati nam svima što znate, otvorio je prilično žestoko konferenciju za novinare Zoran Gobac, potpredsjednik HRS-a pa nastavio u istom tonu.

- Možemo vam organizirati i trening pa pokažite što znate pred svojim kolegama. Nemojte se petljati u izbornički posao, htjeli ste nas sukobiti s navijačima bez razloga - otvorio je temu o prodaji karata hrvatskim navijačima za EP.

- Za ulaznice nije bilo gotovo nikakvog zanimanja. Dogovor je s domaćinima bio da svatko tko ima kartu može ući u dvoranu, ali nitko neće ući u dvoranu bez ulaznice. HRS na to nije mogao utjecati, pa nismo SOA ni policija. Žao nam je što naši gledatelji nisu mogli prijeći preko granice. Ipak, sada mi je drago što naši navijači nisu prošli granicu jer bi mnogi izginuli tamo. Jamčim vam da se ne bi vratili na parket da je Balića pogodio onaj predmet iz gledališta. Bio bi to slom EP-a - pričao je dopredsjednik HRS-a koji je optužio medije da su lažno izvještavali s EP-a u Srbiji.

- Svatko tko je platio kartu imao je svoje mjesto u dvorani. Jednostavno nije postojao interes navijača, da su bili zainteresirani mogli su biti na svim utakmicama. Pa što smo mi mogli učiniti u zadnja dva dana? Nije uobičajeno da se karte prodaju u zemlji koja nije domaćin, a HRS je to omogućio u suradnji s domaćinom - zaključio je Gobac na temu ulaznica, a onda se prebacio na 'slučaj Zrnić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Vedran Zrnić je rekao da ga nitko iz saveza nije zvao, a to nije istina. Zašto niste pitali Golužu je li zvao Zrnića? Ma sa svim se igračima razgovaralo. Sa Špoljarićem, Zrnićem, čak i Sulićem. Nećete vi diktirati tko će voditi savez ili koga će izbornik zvati u reprezentaciju. Pa zašto Slavenu Biliću ne sastavljate momčad. Znam ja, tamo je 'bitte zahlen' - zaključio je Gobac u svom stilu.

Slavko Goluža jako je kratko pričao. Mjesta mu nakon Gopčeva izlaganja nije ni ostalo previše.

- Mislim da smo ostvarili dobar rezultat i prikazali jako dobru igru. Puno sam sebe uložio u ovo prvenstvo. Iako ste mislili da sam tražio alibije, nisam. Nedostajalo je samo malo sreće da odemo do kraja - osvrnuo se izbornik kratko na završeno EP s kojeg se Hrvatska vratila s broncom.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 144
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Golman Aston Ville dobio dva žuta, ali nije i crveni. Evo zašto
ZBOG JEDNOG PRAVILA

Golman Aston Ville dobio dva žuta, ali nije i crveni. Evo zašto

Emiliano Martinez opet je oduševio. Obranio je dva jedanaesterca, baš kao u finalu SP-a i odveo Aston Villu u polufinale Konferencijske lige. No, da nema jednog pravila, možda ga ni ne bi bilo na golu