Obavijesti

Sport

Komentari 78

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom

VIDEO

Za dobrog trenera najbitnije je povjerenje. Ne vidim kako igrači mogu vjerovati Ryanu nakon onoga što je napravio rođenom bratu. Spavao mu je sa ženom osam godina, rekao je Danny Wilson, otac Ryana Giggsa (50), legende Manchester Uniteda i bivšeg izbornika Walesa čiju sjajnu karijeru su zasjenili brojni skandali. 

Cijela obitelj praktički ga se odrekla, 2017. godine rastao se sa suprugom Stacey Cook s kojom je dobio sina Zacha (16) i kći Libby (19), no Giggsa to nije omelo da nastavi sa svojim starim životom. Zavodio je mlađe djevojke i na koncu upoznao svoju novu ljubav.

Ryan Giggs

Bivši igrač Uniteda je od 2021. godine u vezi s 36-godišnjom Zarom Charles s kojom će uskoro dobiti dijete. Majka njegovog trećeg djeteta radi kao model za donje rublje.

- Ryan je bio nervozan oko toga što će njegova djeca misliti, ali upoznali su Zaru tokom posljednjih nekoliko godina i stvarno im se sviđa. Oni su sretni jer znaju da je on sretan. Ali šalili su se da bi se mogao boriti s ranim jutrima i nedostatkom sna - rekao je izvor za The Sun.

Zara Charles

Koliko god pokušavao posvetiti se novoj obitelji, Giggs nikada sa sebe neće skinuti etiketu prevaranta i izdajnika. Prije 13 godina je izašlo na vidjelo kako je osam godina spavao s bratovom tadašnjom suprugom Natashom. Brat Rhodri ga se odrekao zbog toga.

Natasha je Ryana upoznala u ožujku 2003. godine u jednom noćnom klubu u Manchesteru. Spavala je s njim dok je njegova trudna supruga Stacey bila kod kuće. Nakon dva mjeseca prohodala je s njegovim bratom Rhodrijem za kojeg se kasnije udala. Kasnije je priznala da je pobacila dijete, koje je bilo Ryanovo, tijekom osmogodišnje veze.

Manchester: Dodjela godišnje nagrade za najboljeg igra?a Manchester Uniteda

Cijeli otok bio je šokiran nakon što je otkrivena ta vijest jer su svi mislili da je Ryan 'dobrica'.  U očima javnosti bio je obiteljski čovjek, no na kraju je ispalo drugačije. Natasha je odmah prekinula s izbornikom Walesa, a kao opravdanje za za svoje nestašluke, rekla je da je Giggs manipulirao njome i kontrolirao ju. No nije baš pomoglo i ubrzo je prekinula i s njegovim bratom.

Otac ga se odrekao 

Afera je unijela raskol u obitelj i šokirala je Giggsovog oca Dannyja Wilsona. On je bio pogođen s postupkom svog sina Ryana te se odlučio na ekstremnu odluku. Odrekao ga se i on za njega više ne postoji. 

 - Znate, on (Ryan) je uvijek sebe stavljao na prvo mjesto i bilo mu je najvažnije da je centru pažnje. Potpuno je uništio život svoga brata! Za mene je on samo bivši nogometaš i ništa više od toga. Svaki puta kad se pojavi na televiziji, mijenjam program. Ne mogu ga vidjeti. Trebao bih biti najponosniji otac na svijetu, a sramim se što mi je sin - rekao je Danny Wilson za engleske medije.

I nije to bio jedini skandal proslavljenog nogometaša. Imao je brojne ljubavnice i djevojke, a prije tri godine je uhićen zbog optužbi da je zlostavljao bivšu djevojku Kate Greville. Tvrdila je kako ju je kontrolirao i zlostavljao tijekom njihove veze, što je on sve demantirao. Na koncu je prošle godine oslobođen optužbi jer nije bilo dovoljno dokaza.  Sada se skrasio s novom djevojkom s kojom gradi novu obitelj. 

Giggs je proveo u Unitedu 23 godine i odigrao 905 utakmica u kojima je zabio 158 golova i 174 puta asistirao. Osvojio je 13 Premier liga, dvije Lige prvaka, četiri FA kupa i četiri Liga kupa, a u mirovinu je otišao 2014. Bio je pomoćnik u Unitedu i velški izbornik od 2018. do 2022. Što se tiče nogometne strane, veliki uzor. No isto tako ne može se reći i za privatni život.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 78
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...