Obavijesti

Sport

Komentari 21

Golden State do 50. pobjede u nizu kod kuće, Hezonja dobar

Golden State do 50. pobjede u nizu kod kuće, Hezonja dobar
1

Warriorsi su ostvarili 50. uzastopnu domaću pobjedu, a ova je bila jedna od najlakših u toj seriji. Svladali su Knickse s visokih 121-85. Mario Hezonja je u porazu zabio 11 uz tri asistencije i 4 skoka

VIDEO

Hrvatski košarkaški reprezentativac Mario Hezonja odigrao je solidnu utakmicu za Orlando Magic u srijedu navečer, ali njegovih 11 koševa (šut za dva 4-7, trica 1-3), 4 skoka i 3 asistencije nisu bili dovoljni da se izbjegne poraz u Charlotteu. Domaći Hornetsi na kraju su bili uspješniji sa 107-99.

Ključnom se pokazala druga četvrtina koju su Hornetsi riješili u svoju korist sa 35-13 i tako na poluvremenu stekli prednost od 61-43 te su u nastavku u potpunosti kontrolirali rezultat.

Orlando je početkom druge četvrtine vodio s 35-27, no do odlaska na odmor Charlotte je napravila seriju od 34-8 i praktički odlučila dvoboj. Gosti s Floride u završnici su se primakli na šest razlike, ali za nešto više ponestalo je vremena. Hornetse su predvodili Nicolas Batum i Marvin Williams sa po 26 koševa, dok je najefikasniji kod Magica bio Victor Oladipo s 25 ubačaja.

Charlotte se ovom pobjedom u potpunosti vratio u igru za treće mjesto u Istočnoj konferenciji. S omjerom 38-29 trenutačno su šesti, ali zaostaju samo jednu utakmicu za trećim Miami Heatom koji je na 39-28. Orlando je sve dalje od mjesta koja vode u doigravanje. Sada je 11. na Istoku sa 29-38, dok su osmi Detroit Pistonsi na 34-34.

Prvaci Golden State Warriorsi ostvarili su 50. uzastopnu domaću pobjedu, a ova je bila jedna od najlakših u toj seriji. Svladali su New York Knickse s visokih 121-85. Još jednu vrhunsku šutersku večer imao Stephen Curry koji je ubacio 34 koša za Warriorse, dok je kod Knicksa najefikasniji bio Carmelo Anthony s 18 ubačaja.

Vodeća momčad Istoka Cleveland Cavaliersi na svom su terenu svladali Dallas Maverickse sa 99-98 bez svog prvog igrača LeBrona Jamesa koji je dobio odmor. Devet i pol minuta prije kraja Cleveland je vodio sa 89-71 i činilo se kako je utakmica odlučena.

No, gosti iz Dallasa su na ulasku u posljednju minutu uspjeli stići na samo dva razlike, 97-95, te su pri tom rezultatu imali i dva napada. No, prvo je loptu u aut bacio Barea, a potom je došlo do nesporazuma na relaciji Harris-Nowitzki pa je do lopte stigao Irving koji je potom pogodio oba slobodna bacanja za nedostižnih 99-95 dvije sekunde prije kraja.

Izostanak "Kralja" najbolje su iskoristili Kyrie Irving s 33 poena i Kevin Love s 23 pogotka i 18 skokova u redovima Cavsa, dok su za Mavse po 20 koševa postigli Dirk Nowitzki i David Lee.

U Bostonu su se susrele do tog trenutka treće momčadi Istoka i Zapada, domaći Celticsi i Oklahoma City Thunder, a uvjerljivu pobjedu od 130-109 ostvarili su gosti. Sjajan je bio Kevin Durant s 28 poena, 7 skokova i 9 asistencija, dok je kod domaćih bolji od ostalih bio Isaiah Thomas s 29 pogodaka. Oklahoma je s omjerom 46-22 sve bliže osiguranju trećeg mjesta na Zapadu dok je Boston sada pao na peto mjesto Istoka s 39-29.

Washington Wizardsi ojačali su svoje izglede za doigravanje 117-96 pobjedom protiv izravnih konkurenata Chicago Bullsa. Sjajan je u redovima domaćih bio John Wall, koji je ostvario "triple-double" s 29 ubačaja, 10 skokova i 12 asistencija, dok je strijelce Bullsa predvodio Doug McDermott s 20 koševa. Washington je sada 10. na Istoku sa 32-35 dok je Chicago deveti s 33-33.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka
POČIVALA U MIRU

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka

Sergej Jakirović uoči supervažne utakmice protiv Rijeke izgubio je majku Jelenu, doznaju 24sata. Njen će sprovod biti u utorak u Metkoviću kako bi se maksimalno mogao posvetiti utakmici na Rujevici

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga
SKROMNA OBITELJ

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga

I kada je u pitanju odgoj sinova Maximiliana (18) i Vincenta (16), Ibrahimović ih je učinio poniznima i skromnima, nije im od početka pružao luksuz
Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'
EMOTIVNA OBJAVA

Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'

Treneru Dinama preminula je majka, a iz kluba su se oglasili emotivnom objavom pjesme koju često pjevaju Bad Blue Boysi i tako pružili podršku