Obavijesti

Sport

Komentari 16

Golman Eintrachta rekao je da je osvajanje Europske lige bolje od seksa. Ovo mu je zaručnica

Golman Eintrachta rekao je da je osvajanje Europske lige bolje od seksa. Ovo mu je zaručnica

Kevin Trapp vodio je frankfurtski klub do naslova Europske lige, a onda usporedio slavlje s vođenjem ljubavi. Njegova bolja polovica je svjetski poznati brazilski model Izabel Goulart

VIDEO

Deseci tisuća navijača Eintrachta slavili su u Sevilli prvi europski trofej toga kluba nakon 42 godine, dramatičnu pobjedu nad Rangersima na penale 6-5.

Eintracht nakon 42 godine osvojio europski naslov, nakon jedanaesteraca slavili protiv Rangersa

Među junacima njemačke momčadi svakako je bio golman Kevin Trapp (31) koji je imao pet obrana, uključujući i presudne u produžetku. A usred velikog slavlja ispalio je:

- Osvajanje Europske lige bolje je od seksa!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Inače, zaručnica mu je jedna od najljepših žena svijeta, brazilska manekenka Izabel Goulart (37). Svijet ju je upoznao kao Victorijinu anđelicu.

Godinama se bavila gimnastikom, a jedan modni skaut zapazio ju je s majkom u trgovini. Tako je krenuo streloviti uspon modnim pistama i svjetskim pozornicama, a od 2015. je u vezi s Trappom.

Upoznali su se dok je Nijemac branio za PSG. Zaruke su pale tri godine poslije.

- Imali smo osjećaj da će se ovo dogoditi, da ćemo pobijediti u ovom finalu. Dramatično smo izgubili od Chelseaja i 2019. u polufinalu, a ove sezone imali smo fenomenalan niz u Europskoj ligi. Jednostavno, zaslužili smo. Rad se isplatio i pokazalo se da je vrijedilo. Možda je to karma jer se ipak vraćamo kući s trofejem - kazao je Trapp pa poentirao:

- Ne znam slažete li se sa mnom, ali osvajanje ovog trofeja bolje je od seksa! Definitivno je nešto prelijepo, kao što je i seks. Ali svakako mislim da će se neke stvari događati u idućih nekoliko dana...

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića