Obavijesti

Sport

Komentari 18

Golman nije imao šanse, pa ne mogu promašiti tri 'mrtvaca'!

Golman nije imao šanse, pa ne mogu promašiti tri 'mrtvaca'!
1

Puno sam pričao s Vahom i rekao mi je da zaboravim na sve što je bilo u Zagrebu. Jako mi je pomogao, kaže Sammir, igrač utakmice, asistent i strijelac u Bruggeu

VIDEO

Modra 'desetka' najavila je iskupljenje u Belgiji. I tako je i bilo, asistencija i gol sasvim je pristojna isprika za promašen penal i zicer protiv istog protivnika u Zagrebu. 

- Uoči utakmice nisam bio pod pritiskom jer mi je pomogao Vaha. Puno smo pričali i rekao mi je da zaboravim na sve što je bilo u Zagrebu - priča Sammir. 

O čemu je razmišljao onih par sekundi dok je išao 'jedan na jedan' s belgijskim golmanom? 

- Bio sam siguran da neću promašiti, golman nije imao šanse. Pa ne mogu promašiti tri 'mrtvaca', to bi bio prevelik peh - kaže Brazilac.

Dinamo je u pravilu prije gubio takve utakmice. Ovaj put iz dvije prilike zabili su dva gola.

- Sve je to stvar trenera. Vaha nas drži na okupu. Sad smo prava klapa i ginemo jedan za drugog, a kao što vidite, ide nam jako dobro - zaključio je Sammir.

Vaha otišao u Francusku, Vrsaljko pauzira nekoliko dana

Točno sam znao što će se dogoditi u drugom poluvremenu. Predvidjeli smo Vaha i ja da će nas stisnuti i da ćemo mi svoju šansu dočekati i zabiti, priča pomoćni trener Dinama. 

Mario Tot zamijenio je na konferenciji za novinare Vahida Halilhodžića. Trener Dinama iskoristio je boravak u Belgiji te će u susjednoj Francuskoj za jednu TV postaju danas najaviti derbi između PSG-a i Marseillea koji se igra u nedjelju.

- Izmijenjena postava? Uvijek postoji rizik, možete postaviti igrača i tek za vrijeme utakmice shvatiti da ste pogriješili. Odlučili smo se za dva defanzivca i nismo pogriješili - kaže Tot o odluci da od prve minute ne igraju Rukavina, Ademi i Morales.

Nažalost, u drugom poluvremenu ozlijedio se mladi Šime Vrsaljko.

- Okrenuo je gležanj, nadamo se da nije ozbiljno, ali prema prvim najavama nekoliko dana sigurno neće trenirati. Prilikom ozljede Perišić je pokazao da je pravi gospodin. Kad je Šime ležao ispucao je loptu, a cijeli stadion mu je zviždao - pohvalio je Tot mladog hrvatskog reprezentativca u dresu Belgijaca, a glasnogovornik Marčinko dobacio:

- Čekamo ga u Dinamu!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 18

VIDEO

Hrgović nakon poraza: 'Ovako se ne mogu povući. Još jednom ću na put prema svjetskoj tituli'
VRATIO SE U ZAGREB

Hrgović nakon poraza: 'Ovako se ne mogu povući. Još jednom ću na put prema svjetskoj tituli'

I dalje mislim da sam izgubio od lošijeg borca. Nisam izgubio prekidom, već zbog puknute arkade. U trenutku prekida vodio sam 4-3 u rundama. Kako se osjećam, najradije više nikad ne bih boksao, objasnio je Hrgović

Hrvatska - Sjeverna Makedonija 3-0: Majer briljirao, prvijenac Marca Pašalića  za 'vatrene'
USPJEŠAN PRVI TEST

Hrvatska - Sjeverna Makedonija 3-0: Majer briljirao, prvijenac Marca Pašalića za 'vatrene'

Lovro Majer zabio je dva gola (10', 45') za pobjedu 'vatrenih' u prvoj pripremnoj utakmici za Euro. Marco Pašalić postavio je konačnih 3-0 prvim golom za hrvatsku reprezentaciju pred 8030 gledatelja na Rujevici
VIDEO Pogledajte crveni karton zbog kojeg je gazda Zrinskog raspalio po HNS-u i sucu Joviću
SAŽETAK: ZRINSKI - ŠIBENIK 0-2

VIDEO Pogledajte crveni karton zbog kojeg je gazda Zrinskog raspalio po HNS-u i sucu Joviću

OSIJEK - Šibenik je slavio 2-0 na vrućem gostovanju u Osijeku kod Zrinskog te u izravnom dvoboju izborio povratak u HNL nakon samo jedne sezone u drugoj ligi. Susret je sudio Fran Jović, koji je u prvom poluvremenu dosudio penal za Šibenik pa isključio krilnog igrača Zrinskog Petra Korova. U obje situacije sudjelovao je Korov, a nakon susreta predsjednik Zrinskog Ivan Komak rekao je da će tražiti Jovićevo izuzeće. Obrušio se i na HNS.