Obavijesti

Sport

Komentari 18

Golman nokautirao suca u međimurskoj ligi, doživotno su ga izbacili iz nogometa!

Golman nokautirao suca u međimurskoj ligi, doživotno su ga izbacili iz nogometa!

Njegov Parag igrao je protiv Bratstva iz Preseke, iste ekipe s kojom je igrao kad je za njih nastupao Vedran Ćorluka, a utakmica je prekinuta u 15. minuti nakon spomenutog incidenta

VIDEO

Međimurski županijski nogometni savez nije imao milosti za Nina Oršoša, golmana Paraga koji je u sklopu 12. kola 3. međimurske lige skupine B šakom udario suca u glavu. Doživotno su ga izbacili iz svih nogometnih natjecanja.

Njegov Parag igrao je protiv Bratstva iz Preseke, iste ekipe s kojom je igrao kad je za njih nastupao Vedran Ćorluka, a utakmica je prekinuta u 15. minuti nakon spomenutog incidenta. 

Nakon utakmice oglasio se NK Parag na društvenim mrežama i ispričao se sucu. Razočarani su tretmanom kod gotovo svih sudaca u ligi.

- Naš trener Franjo Farkaš u nekoliko navrata i prije ove utakmice upozorio je Međimurski nogometni savez te skrenuo pažnju na loše suđenje utakmica dok igra NK Parag. To pojačava sumnju da je tijek utakmice namjerno isprovociran kako bi došlo do nemilog i nepoželjnog incidenta, koji na kraju rezultirao ozljedom glavnog suca na utakmici. Takvo ponašanje nije samo protivno sportskim pravilima, već i ozbiljno ugrožava sigurnost svih sudionika - ističu iz NK Parag i dodaju da će golman biti interno sankcioniran zbog nedopustivog ponašanja na terenu.

- Ovaj incident nije odraz vrijednosti koje promičemo u našem klubu te smo već pokrenuli internu istragu kako bismo utvrdili okolnosti i poduzeli odgovarajuće korake u skladu s disciplinskim pravilima kluba. Molimo Međimurski nogometni Savez da uzme u obzir naše poduzete interne mjere prema igraču vratara prilikom donošenja odluka o eventualnim kaznama prema našem klubu. Vjerujemo da će razumjeti našu predanost u održavanju reda i sportskog duha unutar kluba te da ćete uzeti u obzir sve naše aktivne korake u rješavanju ove situacije – napisali su iz NK Parag.

No, Međimurski nogometni savez nije imao milosti.

- Nino Oršoš (NK Parag) po članku 57/1 stavak 5 Disciplinskog postupka Hrvatskog nogometnog saveza dobio je isključenje iz nogometne organizacije. NK Parag je dobio kaznu od 300 eura zbog izazvanog prekida utakmice igranoj u Preseki. Također, klubu su oduzeta tri boda – stoji u odluci Međimurskog saveza.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Dinamo - Rijeka 0-0:  Prvi susret finala bez ispaljenog metka...
UZVRAT JE ZA TJEDAN DANA

Dinamo - Rijeka 0-0: Prvi susret finala bez ispaljenog metka...

Dinamo je u prvom poluvremenu prijetio preko Arbera Hoxhe, koji je pogodio gredu i imao još dvije dobre prilike. Rijeka je prvu pravu šansu imala u 59. minuti kada je Toni Fruk pogodio gredu

Besplatni prijenos: Gdje gledati finale Kupa Dinamo - Rijeka?
UŽIVO OD 19 SATI

Besplatni prijenos: Gdje gledati finale Kupa Dinamo - Rijeka?

Dinamo i Rijeka na Maksimiru igraju prvu utakmicu finala Hrvatskog nogometnog kupa, uzvrat je za tjedan dana na Rujevici. Prijenos je dostupan svim gledateljima putem YouTubea
Tottenham - Man. City 0-2: Kova i Gvardiol na korak od naslova!
JOŠ JEDNO KOLO DO KRAJA

Tottenham - Man. City 0-2: Kova i Gvardiol na korak od naslova!

Manchester City u posljednje kolo ulazi kao prvoplasirana momčad Premier lige! Građani su u zaostaloj utakmici 34. kola pobijedili Tottenham (2-0) golovima Haalanda pa će u nedjelju u zadnjem kolu ovisiti sami o sebi