Obavijesti

Sport

Komentari 23

GOLOVI... Mandžukić: Ovo je utakmica mog života!!!

GOLOVI... Mandžukić: Ovo je utakmica mog života!!!
9

Ovo nije moj vrhunac, nego tek početak. Idem dalje, kao i Dinamo - do finala! - rekao je junak utakmice, dvostruki strijelac Mario Mandžukić

VIDEO

Sve me boli, nisam još ni svjestan što smo napravili, pričao je drhtavim glasom, kroz smijeh, Dinamov junak Mario Mandžukić. Zabio je dva, izborio penal, igrao sjajno, veliki Jaap Stam i njegovi suigrači u obrani dugo će ga se sjećati.
- Ovo je najbolja utakmica u životu, lagao bih kad bih rekao drukčije. Puno mi je savjetima pomogao Balaban, ali nije važna moja igra, pokazali smo da smo prava klapa. Malo tko može u Areni voditi 3-0!
Taj gorostasni Stam nije ga se nimalo dojmio. Štoviše.
- Vjerujte da smo ga Tadić i ja istukli. Pred kraj utakmice dobio je grčeve, ipak je on u godinama, a otišao je i u napad. No nije baš uspješan kao mi.
Minus iz zagrebačke utakmice nije mu nimalo smetao prije početka susreta.
- To me samo još više nadahnulo. Volim se dokazivati ovakvim utakmicama. No ovo nije moj vrhunac, nego tek početak. Idem dalje, neću stati!
O ambicijama u Ligi Uefe kratko je rekao:
- Finale!
Reakcije s druge strane bile su, naravno, potpuno oprečne.
- Nismo ništa mogli Dinamu. Moji igrači bili su prestrašeni, priznao je nakon utakmice Ajaxov trener Henk ten Cate. Imao je “dobar nos”, najavio je da je Mandžukić pakleni igrač.
- On nas je pobijedio, nismo imali igrača koji bi ga mogao zaustaviti. Nijedan moj igrač nije odigrao ni približno kao on.

LUKA MODRIĆ: OVO JE DINAMO!
Zadnji su na stadionu ostali BBB-ovci, pjevali su i u jednom trenu počeli skandirati: "Luka Modrić!" te "Luka, ostani!".
- Ni sam ne znam što da kažem, ovo je utakmica ove generacije. Sve se poklopilo, ostvarili smo što smo željeli. Ovo je definitivno Dinamo... - kazao je poslije utakmice Dinamov kapetan.

DRPIĆ: ZAČEPILI SMO USTA KRITIČARIMA
Prije godinu dana u drugoj ligi smo dobili Sesvete 3-2, a sad Ajax, rekao je Gordon Schildenfeld.
- Pokazali smo da smo jedna od najuspješnijih generacija - dodao je Ognjen Vukojević, a njegov kolega iz veze Nikola Pokrivač pokušao je spustiti loptu na zemlju: 
- Od prve minute igrali smo sigurno, ali nema euforije. Na redu je Hajduk!
- Došli smo sa stavom: Hoćemo i možemo i Areni pokazali snagu - rekao je Etto, Brazilac s  desnog boka, a Dino Drpić poentirao:
- Odigrali smo na europskom nivou i začepili usta kritičarima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 23

VIDEO

VIDEO Velika fešta u Zagrebu: Tisuće navijača s dinamovcima pjevalo i proslavilo novi naslov
'MODRA' LUDNICA

VIDEO Velika fešta u Zagrebu: Tisuće navijača s dinamovcima pjevalo i proslavilo novi naslov

Dinamo je slavio naslov na zagrebačkim ulicama prvi put od 2007. godine. Igrači su od Maksimira do Trga stigli otvorenim autobusom, a ispratio ih je korteo. Na središnjem trgu feštalo se neumorno

VIDEO Navijači Dinama pjevaju 'Bit će Rijeka ku*** šampion!', a pogledajte što radi Petković
KLASAN POTEZ

VIDEO Navijači Dinama pjevaju 'Bit će Rijeka ku*** šampion!', a pogledajte što radi Petković

Francuz Bernauer nije bio svjestan što viče masa pa je podigao ruke, a onda mu je sve objasnio 18-godišnji Vrbančić. Dok je Petković stigao iz pozadine i jednim pogledom smirio Ristovskog
VIDEO Bruno Petković pozdravio bivše čelnike Dinama, navijači ih izviždali! 'Budite gospoda'
ADEMI PODRŽAO PETKA

VIDEO Bruno Petković pozdravio bivše čelnike Dinama, navijači ih izviždali! 'Budite gospoda'

Jedan pozdrav s gospodinom s kojim nisam imao doticaj i uopće nismo bili u dobrim odnosima, Mirko Barišić. Drugi pozdrav za mladu damu koja je Dinamu dala više od dvadesetak godina, za Vlatku Peras, rekao je Petković