Obavijesti

Sport

Komentari 13

Goluža: Idemo rasterećeni u Barcelonu, dobro ih znamo...

Ako nam se neke stvari poklope bit će super. Trebamo kod kuće pobijediti Schaffhausen i čekati ishod Dinama i nas 'za stolom', kaže Goluža uoči Barcelone

VIDEO

Nakon poraza od Dinamo Minska u Areni rukometaše CO Zagreba u nastavku natjecanja u Ligi prvaka čeka jako teško gostovanje kod vodeće Barcelone. Katalonska momčad je nakon sedam uzastopnih pobjeda prvi poraz doživjela tek u prošlom kolu od Füchsea.

- Idemo rasterećeni, dobro znamo tko je Barcelona. Iz utakmice u utakmice se lako dižemo u formi. Puno je bolje bilo u Prešovu nego protiv Dinama. Plaćamo danak što nas dugo nije bilo skupa. Idemo odigrati najbolje što možemo. Trebamo što više laganih golova zabiti te moramo spriječiti njihovu polukontru. Nemaju oni puno rješenja na našu 5-1 obranu, vidjelo se to u Zagrebu, no tad smo platili danak neiskustvu s tehničkim pogreškama. Iskusne ekipe kao što je Barcelona to znaju iskoristiti - rekao je trener Slavko Goluža, čija je momčad u listopadu prošle godine doživjela teški poraz od Katalonaca 32-21.

Zagreb neće moći računati na Špilera, a Barcelona na Entrerriosa.

- Imamo sužen kadar, oni imaju veću širinu. Puno više će nama nedostajati Špiler, nego njima Entrerrios. Ne treba pričati da idemo pobijediti, ali ako nam se ukaže prilika to ćemo iskoristiti.

Füchse je dobio Schaffhausen u gostima i osigurao drugo mjesto. Time je pokvarena računica jer će Dinamo Minsk bit slabije motiviran u Mađarskoj kod Pick Szegeda.

- Ne gledamo računicu već samo sebe. Ako nam se neke stvari poklope bit će super. Trebamo kod kuće pobijediti Schaffhausen i čekati ishod Dinama i nas 'za stolom'. Evidentno je da je došlo do povrede pravila. Na vrijeme smo upozoravali sportski direktor Jović i ja delegata i suce. U tom trenutku smo primili gol na dva razlike s igračem manje, a igrač koji je bio isključen ušao je u igru. Samo kad se jedan pogodak anulira, mi smo u prednosti. Očekujem da će naša žalba biti usvojena te da ćemo dobiti novu utakmicu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak
VARAŽDIN IZNENADIO

VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak

Sahiti i Diallo nisu bili u sastavu zbog odluke trenera Ivankovića. Varaždin je drugi put u povijesti pobijedio u Splitu, a prvi od 12.027 gledatelja Poljud su počeli napuštati u 80. minuti