Obavijesti

Sport

Komentari 25

Goran je ljutit na Kyrgiosa: Pa Đoković zaslužuje poštovanje!

Goran je ljutit na Kyrgiosa: Pa Đoković zaslužuje poštovanje!
4

Često komentira Novaka, a samo on zna zašto. Trebao bi brinuti o sebi jer ima talent biti u Top 5. Nikad neće osvojiti Grand Slam s ovakvim stavom i ovakvim ponašanjem, rekao je Ivanišević o Kyrgiosu

Goran Ivanišević je hrvatska i svjetska sportska legenda. Osvajač Wimbledona mjesecima je u stožeru Novaka Đokovića, bio je uz njega na Wimbledonu koji je Đoković osvojio, pomagao mu i na US Openu.

Pokretanje videa ...

Suradnja Ivaniševića i Đokovića očekivano izaziva silno zanimanje svjetskih medija pa je naš proslavljeni tenisač nedavno dao intervju za engleski Telegraph u kojem se osvrnuo na manjak poštovanja prema Đokoviću koji u svojim izjavama iz samo njemu znanog razloga emitira kontroverzni i ne baš posebno uravnoteženi Australac, Nick Kyrgios.

- Ne znam zašto to radi, ali Kyrgios se u svojim javnim istupima često obrušava na Đokovića. Ono što bi trebao pokazati prema prvom tenisaču svijeta je: zasluženi respekt - kaže Ivanišević.

30. Plava laguna Croatia Open Umag 2019.Egzibicijski meè, Goran Ivaniševiæ - Patrick Rafter

- Novak mu nikad nije napravio ništa loše, a Kyrgios govori da više "ne može podnijeti Đokovićevu opsjednutost time ga svi vole'?! Umjesto toga Kyrgios bi trebao brinuti samo o sebi jer... Trebao bi biti u Top 5, osvojiti neki Grand Slam. A nikada to neće uspjeti sa takvim stavom i sa takvim ponašanjem. Kada bi te stvari promijenio, bilo bi to odlično i za njega i za tenis - komentirao je naš majstor.

- Protivnika se mora respektirati, a Novak je taj respekt sigurno zaslužio i svojim uspjesima i svojim ponašanjem - zaključio je Ivanišević.

Australac je o Đokoviću, među ostalim, rekao i ovo: "Vjerujem da će oboriti Federerov rekord po osvojenim Grand Slam naslovima, ali mi pričamo o čovjeku koji se povukao s Australian Opena jer je bilo prevruće?! Koliko god on Slamova osvojio, za mene neće biti najveći svih vremena".

Ivanišević ima pravo. Temperament je jedno, manjak elementarnog poštovanja nešto posve drugo. A kako je u Đokovićevom timu, Ivanišević je to Kyrgiosu i javno objasnio.

Đoković je jedan od najvećih svih vremena. Kyrgios je... Svjetski talent koji više maše jezikom nego reketom.

Tennis: Western and Southern Open