Obavijesti

Sport

Komentari 1

Goran Vrbanc: Mislio sam da ću odustati od košarke

Goran Vrbanc: Mislio sam da ću odustati od košarke
1

U Ciboni je odigrao samo desetak utakmica otkad je došao prije četiri godine. Ostatak je vremena proveo oporavljajući se od operacije gležnja

VIDEO

U Cibonu je došao iz ondašnjeg riječkog Triglav osiguranja na ljeto 2006. kao jedan od najvećih talenata hrvatske košarke. Dobro je igrao pola sezone, Crvenoj zvezdi zabio je 23 koša,  taman se ustalio u momčadi, a onda je morao na operaciju gležnja. Vratio se nakon 15 mjeseci, ali nedovoljno oporavljen. Kost mu je krivo zarasla. Odigrao je samo jednu utakmicu i u ožujku 2008. morao je na novu operaciju. Košarci se vratio krajem prošle sezone, a Cibona ga je dala na posudbu Širokom, gdje je odigrao završnicu BiH lige i osvojio naslov prvaka.
- Tamo mi je bilo odlično, svi su bili pozitivni prema meni, bilo je to sjajno iskustvo da se uigram - rekao je 25-godišnji Riječanin, koji je u nedjeljnoj pobjedi Cibone nad Bosnom prvi put zaigrao za "vukove" nakon 23 mjeseca. Velimir Perasović dao mu je posljednjih pet minuta. Nije puno napravio, ali bilo ga je lijepo opet vidjeti na parketu.
- Ne sjećam se koliko je prošlo od posljednje utakmice... Previše, u svakom slučaju. Bio je dobar osjećaj, bio sam malo uzbuđen, ali prošlo je ok. Fizički sam dobro, ali imam još puno nedostataka, trebam još puno raditi i dobiti sigurnost u igri - smatra Vrba.
- Nije igrao skoro dvije godine, ali trudi se na treninzima i zaslužio je priliku - kaže Perasović.
Nitko ne očekuje da će Vrbanc naglo postati igrač kakav se očekivalo da će biti kad je prije četiri godine dolazio pod Toranj.
- Ne smijem to tako gledati, ne smijem se osvrtati jer se nikad neću potpuno vratiti. To mi je bio jedini cilj. Dok sam se oporavljao obitelj mi je bila na prvome mjestu, bio sam u teškim fazama, razmišljao čak i da odustanem od svega... No sad sam u punom treningu skoro dva mjeseca, želim se samo nametnuti kroz treninge i igrati što bolju obranu, što me može držati na parketu - zaključio je Vrbanc, koji najviše žali što već prvu, neuspjelu operaciju, nije obavio kod specijalista u Nizozemskoj.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...
OTVORIO DUŠU

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...

Kao mali sam navijao za Hajduk i nadam se da ću jednog dana zaigrati na punom Poljudu. A završio sam za kuhara i volio bih napraviti ručak Severini i večeru Cristianu Ronaldu. Benzema se naljutio kad sam ga uštipnuo
Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...
JUTRO NAKON PORAZA

Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...

Cijela je Hrvatska bila sigurna da ćemo izgubiti i evo, gospodo, izgubili smo, a i dalje imamo sve u rukama. Ako želimo biti prvaci, moramo jednom dobiti i Dinamo. Svima sam u klubu rekao "Nemojte da ja, Zagrepčanin, budem veći optimist od vas, Riječana"