Obavijesti

Sport

Komentari 8

Goran Vučević nakon tri sezone više neće biti skaut Barcelone!

Goran Vučević nakon tri sezone više neće biti skaut Barcelone!
1

Katalonski div krenuo je u preslagivanje stručnog stožera , a kako stvari stoje, to neće 'preživjeti' splitski stručnjak Goran Vučević (49), a na popisu otpisanih je i Brazilac Andre Cury koji je svojevremeno doveo Neymara

VIDEO

Goran Vučević, Bojan Krkić, spomenuti Andre Cury i još nekoliko članova skaut službe Barcelone postat će bivši, piše El Mundo Deportivo. Barcelona im je već obznanila kako nema namjeru produžiti njihove ugovore.

No, iz kluba su poručili kako ne odbacuju mogućnost suradnje u budućnosti. Tri je godine Goran Vučević bio u užem stožeru skauta prve momčadi, ali sad će morati potražiti novi angažman. Splitskog stručnjaka za Barcelonu ugovor veže još dva tjedna, a nakon toga će se vjerojatno čuti i njegova strana.

Vučević: Zahvaljujući Messiju i igračima dobivam punu plaću
Vučević: Zahvaljujući Messiju i igračima dobivam punu plaću

Sljedeća je godina posljednja za sadašnjeg predsjednika Bartomeua te bi u Barcelonu mogao doći novi predsjednik, a radi se o Joanu Laporti koji ne krije  kako se želi vratiti u redove katalonskog diva. Osim što spomenuti Bartomeu reže troškove među stožerom, napravit će rez i među igračima jer, tvrde Španjolci, namjerava 'stegnuti remen' za 200 milijuna eura.

Nogometašima Barcelone je u korona pauzi bila smanjena plaća, a trebala je biti i svim zaposlenicima, no to se nije dogodilo. 

Nino Strmotic/PIXSELL

- Kad je Barcelona u pitanju svi u prvi plan odmah guraju Messija. On je naš kapetan i predstavlja klub i igrače, ali na sastanak s upravom došla su četvorica kapetana, Messi, Pique, Busquets i Sergi Roberto i oni su predložili da se samo igračima smanje primanja te da se od ušteđenog novca zaposlenicima isplaćuju plaće u punim iznosima. Svi smo već pristali na rezanje plaća, bili smo svjesni problema u koji može upasti klub, no igrači su povukli potez koji nas je sve dirnuo. Velika je to stvar, pokazali su da nisu veliki samo na terenu, nego i privatno te da misle na sve nas koji činimo obitelj Barcelone - rekao je za 24sata svojevremeno Vučević, a izgleda da su u Barceloni ipak nakon korone odlučili smanjiti troškove.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu