Obavijesti

Sport

Komentari 2

Gorica domaćin 23. Prvenstva RH u akrobatskom rock'n'rollu

Gorica domaćin 23. Prvenstva RH u akrobatskom rock'n'rollu
5

Akrobatski rock'n'roll klub Gorica u subotu 26. travnja domaćini su 23. Prvenstva Hrvatske u akrobatskom rock'n'rollu. Natjecanje počinje u 11, a finale u 19 sati

VIDEO

Akrobatski rock'n'roll klub "Gorica" u suradnji s Hrvatskim rock'n'roll savezom organizira 23. Prvenstvo Hrvatske u akrobatskom rock'n'rollu 26. travnja u Dvorani srednjih škola u Velikoj Gorici.

Na samom natjecanju nastupit će preko 650 natjecatelja iz svih krajeva Hrvatske uz prisustvo međunarodnih sudaca. Ovo je najvažnije natjecanje u godini, koje ujedno donosi i najveći broj bodova za formiranje reprezentacije Hrvatske i sudjelovanje na međunarodnim natjecanjima. Sastoji se od prednatjecanja koje počinje u prijepodnevnim satima (11 sati) i večernjeg programa koji počinje u 19 sati. Na turniru parovi i formacije izvode svoje atraktivne programe od kojih zastaje dah. U međunarodnim kategorijama naši parovi i formacije visoko su pozicionirani na međunarodnim rang listama.

Priredba je zamišljena kao jedinstveno plesno i glazbeno stvaralaštvo, koje će gledateljima približiti atraktivan sport i upotpuniti sportsko-kulturni program Velike Gorice. Natjecatelji dolaze iz Splita, Osijeka, Petrinje, Križa, Slavonskog Broda, Zagreba i drugih krajeva Hrvatske.

- Očekujemo velik broj gledatelja koji dolaze iz cijele Hrvatske. Organizacija prvenstva u našem gradu doprinosi i popunjavanju smještajnih i ugostiteljskih kapaciteta našeg grada. Organizatori će se pobrinuti da gosti saznaju što više o Velikoj Gorici, jer su u planu kraći obilasci i posjete znamenitostima - rekao je Damir Kotrman, predsjednik ARRK Gorica te nastavio: 

- Klub je do sada organizirao tri kvalifikacijska natjecanja i KUP RH u akrobatskom rock'n'roll-u. Turnire smo uspješno organizirali u OŠ Nikole Hribara tijekom protekle četiri godine. 23. Državno prvenstvo 2014. organizirat će članovi kluba koji su sudjelovali u organizaciji prije navedenih turnira. Organizacijski odbor turnira čini tim od 20 članova kluba. 

- Cilj organizacije 23. Državnog prvenstva u akrobatskom rock'n'rollu je prikazati Veliku Goricu gradom sporta i mladih koji se bave sportom. Efekt PR koji se dobiva u medijima (ne samo lokalnim nego i nacionalnim – tisak 24sata, Z1, Antena, Totalni FM, City radio i web portali) dokaz je da se u Velikoj Gorici vodi briga o mladima, te da se stimulira rad s mladima za zdraviji i kvalitetniji razvoj mladih sportaša u našem gradu - zaključio je Kotrman.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Dinamo - Rijeka 0-0:  Prvi susret finala bez ispaljenog metka...
UZVRAT JE ZA TJEDAN DANA

Dinamo - Rijeka 0-0: Prvi susret finala bez ispaljenog metka...

Dinamo je u prvom poluvremenu prijetio preko Arbera Hoxhe, koji je pogodio gredu i imao još dvije dobre prilike. Rijeka je prvu pravu šansu imala u 59. minuti kada je Toni Fruk pogodio gredu

Besplatni prijenos: Gdje gledati finale Kupa Dinamo - Rijeka?
UŽIVO OD 19 SATI

Besplatni prijenos: Gdje gledati finale Kupa Dinamo - Rijeka?

Dinamo i Rijeka na Maksimiru igraju prvu utakmicu finala Hrvatskog nogometnog kupa, uzvrat je za tjedan dana na Rujevici. Prijenos je dostupan svim gledateljima putem YouTubea
Hajduk - Dinamo 1-1: Juniori "modrih" u derbiju na Poljudu osigurali novi naslov prvaka!
PRVA NL JUNIORI

Hajduk - Dinamo 1-1: Juniori "modrih" u derbiju na Poljudu osigurali novi naslov prvaka!

Dinamu je bio dovoljan remi u Splitu, do njega je došao i osigurao titulu tri kola prije kraja. Gosti su poveli u šestoj golom Koščevića, a Skoko u 53. sjajno pogađa za konačnih 1-1