Obavijesti

Sport

Komentari 4

Gotova sezona za Giannisa i Buckse: Miami u finalu Istoka

Gotova sezona za Giannisa i Buckse: Miami u finalu Istoka

Miami je u petom susretu iskoristio neigranje najboljeg igrača Milwaukeea Giannisa Antetokounmpa i slavio 103-94, a Los Angeles Lakersi poveli su 2-1 protiv Houston Rocketsa pobjedom 112-102

VIDEO

Prvi nositelji Zapadne konferencije NBA lige, košarkaši Los Angeles Lakersa poveli su 2-1 protiv Houston Rocketsa pobjedom 112-102 u trećoj utakmici konferencijskog polufinala doigravanja te ih od prolaska u finale dijele još dvije pobjede.

POGLEDAJTE VIDEO: Ivica Zubac trenira s djevojkom

Pokretanje videa...

Kako zakucava Zupčeva djevojka 00:36

Susret je odlučen serijom Lakersa od 10-0 početkom posljednje četvrtine kojom su se odvojili na 94-85, a ključnu je ulogu u toj seriji imao 34-godišnji veteran Rajon Rondo koji je ubacio osam poena. Do tog trenutka nijedna momčad nije imala veću prednost od šest poena.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Lakerse je do nove pobjede predvodio LeBron James s 36 koševa, od čega čak 29 u prvom poluvremenu, sedam skokova, pet asistencija i četiri atraktivne blokade, Anthony Davis je dodao 26 ubačaja, 15 skokova i šest asistencija, dok je Rondo utakmicu završio s 21 poenom, od toga 12 u posljednjoj četvrtini, uz devet asistencija. Kod Rocketsa, koji su imali samo šest strijelaca, najefikasniji su bili James Harden s 33 koša te po devet skokova i asistencija i Russell Westbrook s 30 koševa, osam skokova i šest asistencija.

NBA: Playoffs-Los Angeles Lakers at Houston Rockets

Ranije tijekom večeri igrači Miami Heata izborili su plasman u finale Istočne konferencije, oni su u drugom krugu s 4-1 u pobjedama izbacili momčad koja je u ligaškom dijelu sezone imala najbolji omjer pobjeda i poraza Milwaukee Buckse. Miami je u petom susretu iskoristio neigranje najboljeg igrača Milwaukeeja Giannisa Antetokounmpa i slavio 103-94.

Bucksi su na krilima "rookieja" Dontea DiVicenza odlično otvorili utakmicu i pred kraj prve četvrtine imali prednost od 28-15, no nakon što se DiVicenzo umorio, nitko nije preuzeo njegovu ulogu strijelca, pa je ujednačena momčad Heata vrlo brzo anulirala zaostatak i već sredinom druge četvrtine stigla do vodstva 37-35. Do odlaska na odmor Miami je već stigao do prednosti od 52-46. Početkom nastavka Milwaukee se primaknuo na 57-56, ali tada je uslijedila serija Miamija od 11-0 od koje se Bucksi ustvari više nisu oporavili.

NBA: Playoffs-Miami Heat at Milwaukee Bucks

Jimmy Butler (10 skokova) i Goran Dragić s po 17 i Jae Crowder sa 16 koševa predvodili su Heat, dok su najučinkovitiji kod Bucksa bili Khris Middleton s 23, DiVicenzo sa 17 i Brook Lopez (14 skokova) s 15 ubačaja.

Miami će u finalu Istoka igrati protiv pobjednika susreta između branitelja naslova Toronto Raptorsa i Boston Celticsa u kojemu Celticsi vode sa 3-2 u pobjedama. (dk)

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...

Modrićeva objava izazvala je delirij među navijačima Reala. Ovako ga je nahvalio Ancelotti
NEUNIŠTIV JE

Modrićeva objava izazvala je delirij među navijačima Reala. Ovako ga je nahvalio Ancelotti

Modrić je odigrao svih 90 minuta u pobjedi Real Madrida nad Barcelonom (3-2) i opet bio ključan čovjek svoje momčadi...
VIDEO Igrač Barcelone vukao je Modrića i pokušavao ga srušiti, a onda se pošteno osramotio...
KAO BRZI VLAK

VIDEO Igrač Barcelone vukao je Modrića i pokušavao ga srušiti, a onda se pošteno osramotio...

Već mjesecima se diskutira o tome hoće li hrvatski maestro ostati u Real Madridu i sljedeću sezonu. Nema više ključnu ulogu kao nekada, većinom ulazi s klupe, ali u svakoj minuti pokaže koliko vrijedi