Obavijesti

Sport

Komentari 97

Govor za zlato: Suigrač otkrio kako ih je Ronaldo "nabrijao"

Govor za zlato: Suigrač otkrio kako ih je Ronaldo "nabrijao"
14

Ronaldova ozljeda bila je veliki šok za sve nas. Bio je to težak trenutak. No u poluvremenu nam je održao fantastičan govor koji nas je motivirao i dao nam samopouzdanje, rekao je Cedric

VIDEO

Kapetan nije mogao pomoći suigračima u igri, ali vratio se, stao uz izbornika i u ulozi pomoćnog trenera, motivatora, navijača i pravog vođe pomogao je Portugalu da osvoji europski naslov u finalu protiv Francuske na Stade de Franceu.

Fernando Santos sve je to sjajno napravio na papiru, igrači su to proveli na terenu, a produžena ruka izbornika u finalu bio je Cristiano Ronaldo, koji od osme minute i duela s Dimitrijem Payetom nije mogao napraviti normalan sprint. 

Izašao je u suzama u 25. minuti utakmice, točnije, iznijeli su ga. No kapetan se vratio na klupu i pokazao što znači kad momčad ima vođu, bio on na terenu ili izvan njega.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Cedric Soares otkrio je što je Cristiano Ronaldo rekao suigračima u poluvremenu i kako su srušili Francuze nakon produžetaka i kapetanovog govora.

- Ronaldova ozljeda bila je veliki šok za sve nas. Bio je to težak trenutak. No u poluvremenu nam je održao fantastičan govor koji nas je motivirao i dao nam samopouzdanje - rekao je desni bek Portugala.

- Rekao nam je: "Slušajte, dečki, nitko ne vjeruje u nas. Ali ja sam siguran da ćemo osvojiti Euro. Zato ostanite zajedno i borite se. Natjerajte ih da vjeruju da ćemo biti šampioni - otkrio je Cedric kapetanove riječi na poluvremenu.

Portugal v France - EURO 2016 - Final Portugal v France - Final: UEFA Euro 2016 Portugal v France - EURO 2016 - Final
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 97
VIDEO

Payet ga pokosio: Ronaldo je u suzama morao napustiti teren
VIDEO

Payet ga pokosio: Ronaldo je u suzama morao napustiti teren

PAYET GA "POKUPIO" Cristiano Ronaldo ozbiljno je ozlijedio koljeno već u devetoj minuti pariškog finala nakon starta Dimitrija Payeta. Ponajbolji nogometaš svijeta morao je izaći iz igre

Najezda moljaca na Stade de Franceu smetala je finalistima
VIDEO

Najezda moljaca na Stade de Franceu smetala je finalistima

BJEŽI OD MENE Deschamps, Griezmann i ostali pri izlasku na teren Stade de Francea borili su se s navalom - moljaca. Lijepe se na korner-zastavice, golove, reklame...
Drama kraj hotela Francuske: Policija uništila sumnjivu torbu
IGRAČI U STRAHU

Drama kraj hotela Francuske: Policija uništila sumnjivu torbu

Nekoliko metara od hotela u kojem je smještena francuska nogometna reprezentacija ostavljena je sumnjiva torba. Francuska policija ju je raznijela, a kasnije se ispostavilo da je bila lažna uzbuna