Sport

Komentari 6

Gradi li se gradi: Osijekov novi stadion ne zaustavlja ni korona

Gradi li se gradi: Osijekov novi stadion ne zaustavlja ni korona

Radovi na novom osječkom stadionu na Pampasu i dalje su u punom jeku usprkos pandemiji korona virusa i preporuci nadležnih da se minimizira boravak na otvorenom

Živote, klubove, karijere, snove... Sve je to dosad već korona virus ugasio, ali stadion... E, to neće, kažu Osječani.

POGLEDAJTE VIDEO:

Radovi na novom osječkom stadionu na Pampasu i dalje su u punom jeku usprkos pandemiji korona virusa i preporuci nadležnih da se minimizira boravak na otvorenom. Život je, onaj kakav poznajemo, možda stao, ali radovi nipošto.

- Zasad se radi, mramor, kamen i željezo još su jači od korone, ali neka se samo jedan radnik zarazi, radovi se usporavaju ili staju - govorio je nedavno Osijekov predsjednik Ivan Meštrović.

- Znam da je bilo planirano da stadion bude gotov do kraja 2020. godine, ali ako budemo kasnili nekoliko mjeseci, zar će to biti važno? Pa ljudi umiru od ove bolesti. Važni su životi. Čovjek snuje, Bog određuje. Tako da nisam zabrinut zbog toga što bi izgradnja mogla kasniti. Sad ima puno važnijih stvari.

Naravno, i kada se one riješe, bit će još veći gušt Osječanima prvi put pohoditi svoj novi dom koji polako dobiva konture.

Najčitaniji članci