Obavijesti

Sport

Komentari 153

Young i društvo prekinuli sušu protiv Cityja poslije 4 godine...

Young i društvo prekinuli sušu protiv Cityja poslije 4 godine...
6

United je svladao City 4-2 u velikom manchesterskom gradskom derbiju u 32. kolu Premier lige. Veliku je utakmicu odigrao Ashley Young. Zabio je i dvaput asistirao

VIDEO

Četiri godine Manchester United nije pobijedio Manchester City na Old Traffordu u gradskom derbiju. Sve do ove nedjelje i veličanstvene utakmice u "kazalištu snova". "Crveni vragovi" slavili su 4-2 protiv velikog rivala.

Sergio Agüero šokirao je većinu prisutnih na stadionu već u osmoj minuti vodećim golom za goste. David Silva s lijeve ga je strane poslužio pred gol, a Argentinac je trebao samo gurnuti loptu u praznu mrežu.

Nije dugo trajala radost Cityjevih navijača, samo šest minuta. Toliko je trebalo Unitedu da se vrati u utakmicu nakon što je Herrera ubacio s lijevog boka, Clichy katastrofalno reagirao, a Ashley Young iz blizine zakucao loptu za 1-1. Već je 13 minuta poslije stigao i potpuni preokret. Young je ovaj put bio asistent, a Marouane Fellaini strijelac glavom s druge stative.

Utakmica se početkom nastavka lomila, a onda i definitivno prelomila u 67. minuti nakon velike pogreške drugog pomoćnika. Rooney je proigrao Juana Matu koji se nalazio metar iza zadnjeg čovjeka gostujuće obrane, no sudac nije podigao zastavicu, a Španjolac je mirno pogodio za povećanje Unitedove prednosti.

Do kraja je Ashley Young potvrdio briljantan nastup novom asistencijom za Chrisa Smallinga koji je u 73. minuti glavom nakon slobodnjaka zabio za 4-1, a poraz je u završnici ublažio Agüero 100. golom za "građane" u svim natjecanjima.

"Vragovi" su ovim rezultatom učvrstili treću poziciju u ligi sa 65 bodova, bod manje od Arsenala i osam od vodećeg Chelseaja (koji ima utakmicu manje). City je na četvrtom mjestu sa 61 bodom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 153
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger
Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici
NOVI PLAN

Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici

Plus+ Nogometaši Dinama posljednje su titule slavili s navijačima na Macoli. To se 2022. godine dogodilo poslije slavlja u Šibeniku, godinu dana kasnije poslije remija u Splitu. Sad se priprema fešta, ali na drugoj lokaciji...