Obavijesti

Sport

Komentari 16

Gužva na golu reprezentacije: Sve su tri golmanice predobre

Gužva na golu reprezentacije: Sve su tri golmanice predobre
6

Ivana Jelčić, Jelena Grubišić i Marta Žderić u sjajnoj su formi uoči Eura, a jedna mora otpasti. Izbornik hrvatske reprezentacije Vladimir Canjuga ne zna što će...

VIDEO

Lako je Francuzima, oni imaju Omeyera i tu je sve jasno. A što ću ja? Imam tri odlične golmanice, ni sam ne znam koga izostaviti. I zato, koliko god to čudno zvučalo, imam glavobolju kad na to i pomislim, kaže izbornik hrvatske reprezentacije Vladimir Canjuga.

Najmlađa u tom društvu je Marta Žderić (24), golmanica podgoričke Budućnosti, nešto iskusnija je Jelena Grubišić (27) iz mađarskog Győra, a najstarija i najiskusnija je golmanica naše Lokomotive Ivana Jelčić (34).

- I ne samo u ovom društvu, nego u cijeloj reprezentaciji - nasmijala se Jelčić.

- Činjenica je da sve dobro branimo, sve tri došle smo na pripreme u odličnoj formi, ali to je sve što mi možemo učiniti. O svemu ostalom odlučuje izbornik - dodala je Jelčić, sa 180 cm i najniža među Canjuginim golmanicama.

- Komunikacija između nas tri je uvijek dobra, tu nema nikakvih problema. Ako se mene pita, konkurencija je uvijek dobra, izvlači ono najbolje iz mene - kaže Jelčić.

Njezine dvije kolegice jednakih su "gabarita", visoke 184 cm, Grubišić je Zagrepčanka, a Žderić stiže iz Ploča.

- Dugo se nas tri već poznajemo, upotpunjujemo se i odlično funkcioniramo zajedno. Mislim da smo jako dobar tim - kaže Marta Žderić koja je u jesen 2013. nakon sedam godina napustila Podravku i otišla u Budućnost te prošle sezone došla do finala Lige prvakinja.

I u njemu izgubila od Győra, u kojem brani prijateljica Jelena Grubišić.

- Sve mi u reprezentaciji osjećamo se kao velika obitelj, pa tako i mi golmanice. Uostalom, jaka konkurencija može biti samo dobra - uvjerena je Žderić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Što voze 'vatreni'? Modrić ima Bentleyja i sponzorski BMW, a Brozović čuva 'zvijer' u garaži
LUKSUZNI VOZNI PARK

Što voze 'vatreni'? Modrić ima Bentleyja i sponzorski BMW, a Brozović čuva 'zvijer' u garaži

Odlučili smo malo zaviriti kakve automobile imaju hrvatski nogometaši. Modrić ima Bentley od dva milijuna kuna, a Petković nabrijani Mercedes AMG E63 S

EKSKLUZIVNO Prve fotografije 'vatrenih' u novim dresovima!
ZVIJEZDE NA SNIMANJU

EKSKLUZIVNO Prve fotografije 'vatrenih' u novim dresovima!

Gvardiol, Pjaca i Labrović imaju sponzorske obveze, u domaćem dresu za Europsko prvenstvo pozirali su na odmorištu na autocesti A4 u Sesvetama
Doznajemo: Nijemac će suditi derbi  između Hajduka i Dinama
POSUDBA IZ BUNDESLIGE

Doznajemo: Nijemac će suditi derbi između Hajduka i Dinama

Riječ je o njemačkom sucu rođenom u Berlinu, koji redovito sudi utakmice Bundeslige. Nedavno je dijelio pravdu na utakmici Bayera iz Leverkusena i Wolfsburga, a išao je i na 'posudbe' u grčku ligu