Obavijesti

Sport

Komentari 2

Haalandova agentica: Madrid ima magiju, to je zemlja snova

Haalandova agentica: Madrid ima magiju, to je zemlja snova
5

Real je već ranije bio zainteresiran za nezaustavljivog Haalanda, ali još uvijek nemaju razloga mijenjati Karima Benzemu. Do tada, Haaland nemilosdno trpa golove u Premier ligi koja će ga teško zadržati...

VIDEO

Iako je Erling Haaland (22) prošlo ljeto potpisao petogodišnji ugovor s engleskim prvakom Manchesterom Cityjem, već se naširoko priča o budućnosti norveškog golgetera.

Premier League - Arsenal v Manchester City

Za Haalandove usluge bio je zainteresiran i Real Madrid, ali 'kraljevski klub' nije uložio velike napore u njegovo dovođenje iz Dortmunda zbog odličnih igri Karima Benzeme (35).

Francuz je debelo u četvrtom desetljeću života, ali igra najbolji nogomet u karijeri, trenutni je osvajač Zlatne lopte i dokle god je na vrhunskoj razini Real neće trošiti veliki novac na njegovu zamjenu. Međutim, čini se da se Real ne može otpisati kao kandidat za dovođenje Haalanda, a o tome je vrlo javno pričala i njegova agentica Rafaela Pimenta.

- Real Madrid ima nešto svoje što ga čini zemljom snova za igrače. Madrid održava tu magiju. Ne natječe se u ligi kao što je Premiership, ali zato ima Ligu prvaka - rekla je na FT Business of Football konferenciji u Londonu.

Champions League - Semi Final - First Leg - Manchester City v Real Madrid

Voli planirati u budućnost

Više smo puta iz Haalandovog tabora čuli da bi napadač htio igrati u nekoliko Liga petice. Zašto i ne bi? U debitantskoj sezoni za City ruši sve golgeterske rekorde i u ožujak je ušao već s 27 golova u ligi. Pitanje je vremena kad će oboriti rekord Alana Shearera i Andyja Colea od 34 gola u sezoni.

Champions League - Manchester City Training

- Pokušavamo napraviti plan. Moramo imati cilj, možda to nećemo postići, ali ako ne znamo kamo idemo, sigurno tamo nećemo stići. Kad imamo igrača, radimo planove, čak i ako igrač ima samo 15 godina - otkrila je Pimenta.

Pričala je i o velikom poštovanju kojeg Premier liga ima u ovom trenutku.

Champions League - Group G - Borussia Dortmund v Manchester City

- Kad sam se počela baviti ovim poslom, ako bih igraču rekla ‘dovest ću te u Englesku‘, prva stvar koju bi on rekao bila bi: ‘Što sam krivo napravio? Zašto ti se ne sviđam?‘ Ali sad, kad pitam igrača ‘koji je tvoj cilj?‘, reći će Premier liga. Ne kažu City, Chelsea ili Arsenal nego Premier liga. Ovo je prvi put u 25 godina da čujem da toliko igrača kaže da žele ići u ligu. Engleska je pravo mjesto za agenta. Agent mora biti tamo gdje igrač želi biti, to je fantastična liga, tako je natjecateljska, svaka utakmica je izazov, svi je žele gledati - zaključila je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome
Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku
'OKREĆEMO SE MLADIMA'

Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku

Marko Marić kaže: Teško profiliramo krilne igrače, a razvijamo sjajne vezne pa takve ne treba tražiti u inozemstvu. Davanje velikih i dugoročnih ugovora djeci od 18 godina je loše. Svi koji su otišli iz Dinama sa 16 godina, do 19. su bili u puno slabijem klubu