Obavijesti

Sport

Komentari 8

Habib Nurmagomedov ponosan na Serderova, Andrić na vrhu...

Habib Nurmagomedov ponosan na Serderova, Andrić na vrhu...
1

Dinamo je pobjedom nad Goricom (2-1) pobjegao drugoplasiranoj Rijeci na 17 bodova, Osijek je porazom na Rujevici (3-1) došao u neugodnu situaciju i Zekić je pred otkazom, dok je Hajduk srušio Rudeš (3-0)

VIDEO

Dinamo je napravio veliki korak ka tituli prvaka Hrvatske i lagano se okreću sljedećoj sezoni. U Gorici su svladali istoimenog domaćina s 2-1 uz dva gola Komnena Andrića iz penala koji je time zasjeo na vrh liste strijelaca HNL-a. Hajduk je uz crveni karton Svatoka razbio Rudeš s 3-0 na pogon Mije Caktaša i Jaira. Lokomotiva je preokrenula protiv Slaven Belupa i slavila s 3-1, junak je bio Dejan Radonjić s dva komada. Inter je okrenuo Istru 1961 i pobijedio 3-1 uz dva gola Rusa Serdera Serderova. Rijeka je u derbiju kola na Rujevici lako svladala Osijek s 3-1 iako je bila desetkovana izostancima igrača poput Hebera, Čolaka, Tomečaka, Punčeca...

Donosimo najbolju momčad 25. kola prema Romantici.

MOMČAD KOLA: Donosimo najbolje pojedince 25 kola HT Prve lige Simon Sluga - Podigao je razinu svoje forme. Predvodio je...

Objavljuje RomantikaUtorak, 19. ožujka 2019.

Simon Sluga - Podigao je razinu svoje forme. Predvodio je mlade suigrače do pobjede protiv Osijeka (3-1). Obranio je sve ključne lopte, a posebno je efektna bila parada nakon bombe Gabrijela Bobana s 30-ak metara.

Luka Hujber - Mladić čije vrijeme tek dolazi. Može lijevo, može desno. Protiv Slaven Belupa pokazao niz zanimljivih poteza. Ubacivao je vanjskom, blokirao jedan opasan pokušaj Slavena. Solidna partija.

Dario Župarić - Najbolji stoper u drugom dijelu HNL-a. S loptom u nogama vrlo siguran, a uklizavanjima pravovremen. Fantastično je blokirao zicer Kristala Abazaja kojim je Osijek utakmicu mogao okrenuti na svoj mlin.

Antonio Bosec - Muči se s formom, nije to onaj rastrčani plavokosi mladić kao prošlih sezona. Ipak, protiv Istre je odigrao dobru utakmicu i ostvario asistenciju nakon dobre akcije i ubačaja za Rusa Serderova.

Jairo - Brazilac je definitivno pogođeno pojačanje Hajduka. Protiv Rudeša je jedan namjestio, jedan zabio. Na kontu ima već devet golova i sedam asistencija. Iskoristiv je na više pozicija i sve bolje surađuje sa suigračima.

Tibor Halilović - Na stranu golčina protiv Osijeka. Bivši igrač Wisle, Lokomotive i Dinama odigrao je doktorsku utakmicu. Teret kreiranja napada preuzeo je na sebe i izostanak Domagoja Pavičića gotovo da se nije osjetio.

Darko Nejašmić - Uf, ovo će biti dobar igrač. Sjajno se osjeća na zadnjem veznom, dugim loptama je uništio pokušaj visokog presinga Rudeša. Ima i sjajan udarac.

Mijo Caktaš - Ne prestaje trpati, Rudeš mu je omiljena žrtva. Opet im je utrpao dva komada i stigao do brojke od 10 golova ove sezone. Počeo je opravdavati novac koji je uložen u njega.

Serder Serderov - Paklen igrač. Da moramo pogađati, rekli bismo da nakon ljeta više neće biti u zaprešićkom Interu. Srušio je Istru s dva lijepa pogotka. Prvo je uhvatio volej na 10 metara, a priču za konačnih 3-1 zaključio dalekometnim pokušajem na prazan gol. Na kontu ima već četiri gola. Njegov najbolji prijatelj Habib Nurmagomedov zasigurno je ponosan.

Komnen Andrić - Srušio je Goricu s dva klinički precizna udarca s bijele točke. I sam Bjelica je kazao da dva penala u istoj utakmici nije lako nikome zabiti, a posebno ako znate da je Andrić tri dana prije u Lisabonu ustao na tribini kao prekobrojan. Izbio je na vrh liste strijelaca HNL-a s 13 golova.

Dejan Radonjić - Strašno zahvalan igrač, radi za momčad, 'ubija' se na terenu, a nagradilo ga je golovima. Utrpao je dva Slaven Belupu u 3-1 pobjedi. Prvo je poput sidruna u malom nogometu odnio Nowaka, okrenuo se i zabio, a drugi je zabio nakon što je povukao od centra do 16 metara s loptom u nogama i mirno završio. Šest golova i pet asistencija njegov je učinak ove sezone.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida
ZAKULISNE IGRE

Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida

Modrić lovi rekord Paca Genta i ide po šesti ‘uhati’ trofej. Mbappé na ljeto dolazi u madridski Real i želi mu uzeti broj 10 i na njegovu poziciju dovesti svojeg prijatelja