Obavijesti

Sport

Komentari 105

Hajduk će u novoj sezoni prvi put u povijesti imati zeleni dres

Hajduk će u novoj sezoni prvi put u povijesti imati zeleni dres

Nakon zlatne, "bili" će u idućoj sezoni na nekim gostovanjima nositi zeleni dres i podsjetiti na važnost očuvanja okoliša. Za jednu majicu potrebno je 13 plastičnih boca od pola litre

VIDEO

Kako su 24sata u ponedjeljak prva najavila, Hajduk će u srijedu od 17 sati na platou ispred veslačkog kluba Gusar predstaviti novi treći dres. Kako neslužbeno doznajemo, on će prvi put u povijesti kluba biti različitih nijansi zelene boje!

Prošle je sezone zelena krasila dresove Hajduka, ali samo na treninzima.

Program "Za bolji svit - Hajduk Split" na Spinutu će trajati od 17 do 23 sata i otvoren je za sve zainteresirane. Dres će predstaviti prvotimci Josip Elez, Zvonimir Šarlija, Dario Melnjak, Roko Brajković i nogometašice Ana Bakalar i Anja Prskalo.

POGLEDAJTE VIDEO: Rabuzinovo sunce na Poljudu

Pokretanje videa...

Navijači pohrlili na Poljud po fotku s Rabuzinovim suncem 00:44

"Nova garnitura dresa simbolizira našu predanost tehnološkoj inovaciji, stilu i ekološkoj odgovornosti. U skladu s Hajdukovim dugogodišnjim angažmanom u promicanju ekološke svijesti, eko kampanja "Za bolji svit Hajduk Split" ima za cilj naglasiti važnost očuvanja okoliša i promicanje održivosti. Novi treći dres predstavlja simbol te ekološke svijesti, simbolizirajući snagu i predanost Hajduka u stvaranju boljeg i ekološki održivog svijeta", kažu u Hajduku.

Dres je izrađen od stopostotne reciklirane plastike, a za izradu jednoga potrebno je 13 plastičnih boca od pola litre. Time se pridonosi smanjenju otpada i zaštiti prirode. Prednja strana dresa izrađena je od posebne ekološke tkanine koja prati koncept mapiranja tijela i tako osigurava udobnost i optimalno prozračivanje, priopćili su iz kluba.

Split: U luci održana ekološka akcija "Ronimo za Jadran"

Za vrijeme predstavljanja dresa, od 17 do 19 sati, 70-ak ronioca iz udruge Sveučilišnog odjela za studije mora "Oceanus" i drugih ronilačkih klubova iz okolice čistit će podmorje u Spinutu, od 18 do 20 sati na igralištu pokraj platoa odigrat će se prigodni malonogometni turnir, od 17 do 20 najmlađi će moći sudjelovati na ekološkoj radionici o važnosti brige za okoliš uz predstavu "Keko eko" od 19 sati, a do 23 sata okupljene će zabavljati DJ i studio talent "M".

Grad Split će na istom mjestu predstaviti solarnu mapu s kojom je moguće izračunati koliko košta postavljanje sunčanih panela za privatne kuće ili poslovne prostore.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 105
VIDEO

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...
OTVORIO DUŠU

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...

Kao mali sam navijao za Hajduk i nadam se da ću jednog dana zaigrati na punom Poljudu. A završio sam za kuhara i volio bih napraviti ručak Severini i večeru Cristianu Ronaldu. Benzema se naljutio kad sam ga uštipnuo
Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...
JUTRO NAKON PORAZA

Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...

Cijela je Hrvatska bila sigurna da ćemo izgubiti i evo, gospodo, izgubili smo, a i dalje imamo sve u rukama. Ako želimo biti prvaci, moramo jednom dobiti i Dinamo. Svima sam u klubu rekao "Nemojte da ja, Zagrepčanin, budem veći optimist od vas, Riječana"