Obavijesti

Sport

Komentari 296

Hajduk: Dosta nam je Marića, oličenje je nepoštenja HNS-a

Hajduk: Dosta nam je Marića, oličenje je nepoštenja HNS-a
1

Ovo nije prvi put da se Bruno Marić stavlja u službu onih koji su doveli do toga da su odnosi u hrvatskom nogometu nepošteni, a sve se to provodi uz blagoslov HNS-a

VIDEO

Repovi jučerašnjeg derbija na Poljudu ne prestaju se potezati. I teško da će uskoro stati s obzirom na suđenje Brune Marića i žestoke proteste Hajduka. Mariću zamjeraju nedosuđeni penal nakon igranja rukom Benkovića i dosuđeni penal za Dinamo u 93. minuti. Splitski klub poslao je i prioćenje u kojem oštro napadaju HNS, Marića, sudačku organizaciju, a mi vam ga prenosimo u cijelosti:

HNK Hajduk izražava žaljenje što se nakon još jednog derbija Hajduka i Dinama, koji bi trebao biti praznik hrvatskog nogometa, ne govori o nogometu, o igračima, i o ambijentu u kojem je odigrana utakmica nego se u prvom planu nalazi sudac Bruno Marić koji je svojim nepoštenim odlukama potpuno uništio ljepotu ove nogometne igre.

Bruno Marić je svjesno i s predumišljajem sudio derbi na način da je s očitom namjerom donosio odluke na štetu Hajduka te je utakmicu odveo izvan granica regularnosti.

Jer kako drugačije objasniti da je sudac Marić u poluvremenu utakmice pred drugim sucima i svjedocima iz HNK Hajduk (predsjednik kluba Marin Brbić i sportski direktor Goran Vučević) priznao da je vidio igranje rukom u kaznenom prostoru igrača Dinama Benkovića (situacija iz 45. minute utakmice), ali da unatoč tome nije sudio penal za Hajduk.

Ovdje se radi o unaprijed izrežiranoj predstavi na štetu Hajduka. Ta je predstava toliko loše i prozirno izrežirana da je svima na stadionu i pred malim ekranima bilo jasno da se radi o drskoj pljački.

Ovdje nema ni trunke morala ni kod Brune Marića niti kod Ivana Peraića, povjerenika za suđenje, koji ga je poslao da sudi ovu utakmicu, a umjesto toga trebao je kuvertirati svoju ostavku. Ovo nije prvi put da se Bruno Marić stavlja u službu onih koji su doveli do toga da su odnosi u hrvatskom nogometu neravnopravni i nepošteni, a sve se to sustavno provodi uz blagoslov Hrvatskog nogometnog saveza.

Dosta nam je Brune Marića, koji je samo pijun i oličenje nepoštenja vladajuće garniture Hrvatskog nogometnog saveza. Ne želimo da on ikada više sudi utakmice Hajduka. Ako se to dogodi nijedna od tih utakmica neće biti regularna.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 296
VIDEO

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici
NOĆENJE NA VRHU

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici

Varaždin je zadnji put zaustavio Dinamo na domaćem terenu, a mogao je to napraviti i ovaj put da je Dabro kaznio grešku Theophilea. Vidović je zabio pobjednički gol za samo 53 sekunde u drugom poluvremenu

Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'Radio je svoj  posao'
NEPOTREBNA SCENA

Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'Radio je svoj posao'

Pljesak je zamijenio zvižduke, a Ristovski se iskazao još jednom gestom, koju će dječak sigurno upamtiti. A na tribinama je predstojnik Zajecovog ureda ušao u žustru raspravu s direktorom Varaždina
VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga
SAŽETAK ISTRA - SLAVEN

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga

PULA - Nogometaši Istre 1961 pobijedili su Slaven Belupo 3-0 u Puli u utakmici 32. kola HNL-a. Puljani su poveli u šestoj minuti golom Eliasa Fileta iz penala. Emmanuel Ekong u 15. minuti zabio je možda i najbolji gol u HNL-u ove sezone nezaustavljim projektilom s barem 25 metara daljine. A za konačnih 3-0 lopta se odbila od golmana Slavena Ivana Sušaka.