Obavijesti

Sport

Komentari 275

Hajduku i Istri po bod u Puli, Igoru Tudoru crveni karton...

Hajduku i Istri po bod u Puli, Igoru Tudoru crveni karton...
8

Na stadionu Aldo Drosina Istra 1961 i Hajduk odigrali su 1-1. Za goste ja zabio Maglica u šestoj, dok je bod domaćinima donio Havojić iz penala u 42. minuti

VIDEO

Posljednji susret 25. kola 1. HNL odigrali su Istra 1961 i Hajduk koji su u Puli na stadionu Aldo Drosina remizirali 1-1. U lijepoj atmosferi, pred oko pet tisuća navijača, od kojih je praktički pola bilo Hajdukovih, momčad Igora Tudora tražila je uzvrat za poraz koji je od Istre već doživjela u prvom dijelu prvenstva. 

U šestoj minuti Franko Andrijašević je uposlio Antona Maglicu koji je glavom iz teškog kuta pogodio za vodstvo i veliko slavlje gostiju iz Splita. Hajduk je bolje otvorio susret, no u 36. minuti nakon sudara Filipa Bradarića i Dantea Stipice, za loptu su se borili Zoran Nižić i Ante Batarelo nakon čega je sudac Fran Jović iz Zagreba dosudio penal za domaćine. Izvođenje istog se zbog pružanja pomoći Hajdukovom golmanu te bacanju raznih predmeta s tribine na kojoj su pripadnici Torcide oduljilo do 42. minute kada je Tomislav Havojić zabio u donji lijevi kut Stipice. Bradarić nakon sudara nije mogao nastaviti susret pa je umjesto njega u igru ušao Tino Sven Sušić, a iako se činilo kako će se oporaviti, u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena Stipica je signalizirao klupi da ipak ne može nastaviti te je s brojnim posjekotinama na licu izašao iz igre, a umjesto njega na gol je stao 18-godišnji Fabjan Tomić. Hajduk je u prvom djelu imao posjed lopte 68-32 posto u svoju korist, međutim gosti su imali neriješen rezultat. 

U 58. minuti Dejan Radonjić je ušao između Gorana Milovića i golmana Tomića, no nije uspio prebaciti debitanta na Hajdukovim vratima, a ovaj ga je u padu zakačio po ramenu, no Jović nije odlučio i drugi put pokazati na najstrožu kaznu za domaćine. Samo dvije minute kasnije Maglica je sjajno okrenuo Luku Vučka u šesnaestercu s lijeve strane, ubacio u sredinu gdje Mario Pašalić s pet metara oštru loptu šalje pokraj praktički praznog gola Istre. 

Hajduk je u 64. minuti ostao bez trenera jer je sudac Jović pokazao crveni karton Igoru Tudoru koji je očigledno pretjerao s 'praćenjem' utakmice uz teren.

U 83. minuti udarac Joška Hajdera Tomić kratko odbija, Batarelo natrčava na loptu, ali mladi Hajdukov vratar odbija i drugi pokušaj te tako spašava bod Hajduka.

Zadar slavio na Maksimiru

U prvoj utakmici dana Zadar je na Maksimiru svladao Lokomotivu rezultatom 3-1. Za goste su zabijali Ivančić u sedmoj, Banović u 34. te Tadić u 41. minuti susreta, dok je jedini gol za domaćine zabio Budimir u 48. minuti utakmice. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 275

VIDEO

VIDEO Udala se Hajdukova nutricionistica pa je za sreću srušila tortu u obliku Maksimira
TRADICIJA

VIDEO Udala se Hajdukova nutricionistica pa je za sreću srušila tortu u obliku Maksimira

Dragana Olujić dugogodišnja je Hajdukova nutricionistica koja je ove godine široj javnosti postala poznata nakon sukoba sa sucem Igorom Pajačem. Dok traje pauza od HNL-a, Olujić se udala, a kao što to tradicija nalaže u Splitu, mladenci su za sreću morali izrezati pa srušiti tortu. Obično bude u obliku zvonika Sv. Duje, ali mladenci su se odlučili za maksimirski stadion

Evo zašto Dinamo Petkoviću ipak neće ponuditi novi ugovor!
TKO ODLAZI IZ KLUBA?

Evo zašto Dinamo Petkoviću ipak neće ponuditi novi ugovor!

Plus+ Kaneko je bliže ostanku nego Vidović. Dinamo pregovara sa Saporrom i Bayernom o smanjivanju odštete, obojica žele ostati, a obojici bi povratak iz Dinama, smatraju u klubu, bio korak unatrag
Filip Hrgović ipak će se boriti za pojas! Ovo su svi detalji...
NA KORAK DO SNA

Filip Hrgović ipak će se boriti za pojas! Ovo su svi detalji...

Ispada da je Hrgović ipak bio u pravu kada je prije nekoliko dana na konferenciji govorio da je čuo da će borba biti za pojas. Mnogi su smatrali kako se radi o pogrešci