Obavijesti

Sport

Komentari 9

Hajduk im zabio petardu za 50. rođendan kao najljepši poklon...

Hajduk im zabio petardu za 50. rođendan kao najljepši poklon...
7

Ljepota nogometa još je jednom iskazana na skrivenim travnjacima Dalmacije kada je prvoligaš Hajduk došao zaigrati utakmicu u mjestašce pored Sinja i tako uveličati pola stoljeća postojanja tamošnjeg kluba...

Povodom 50. obljetnice osnutka županijskog ligaša OSK-a iz  Otoka, mjestašca pored Sinja, danas je na športskom centru Gola brda odigrana prijateljska utakmica između OSK-a i Hajduka. Slavio je Hajduk 5-0 golovima Delića, Jakoliša, Skorupa i Kalika koji je postigao dva gola. 

Pokretanje videa ...

00:26

Dok su domaći najbliže golu bili u 27. minuti kada je Marko Bašić, a potom i Jukić koji je tukao prema golu, ali je lopta zapela u šumi nogu.

Trener Hajduka Damir Burić izveo je kombiniranu momčad s nekolicinom igrača koji su igrali protiv Dinama, a dao je i priliku mladićima iz B momčadi među kojima se istaknuo Dino Skorup. 

U 21. minuti, kod domaćina je izašao Petar Bašić legendarni Bosi koji se oprostio od nogometa i ubuduće će voditi momčad. Oko 1000 gledatelja došlo je vidjeti najdražeg gosta, a uoči utakmice, prigodnu pjesmu pročitao je Nadomir Tadić Šutra.

Bila je to prava prilika djeci i mladima za zajedničko slikanje i potpis sa svojim idolima uz ugodno športsko druženje.