Sport

Komentari 9

Hajduk im zabio petardu za 50. rođendan kao najljepši poklon...

Hajduk im zabio petardu za 50. rođendan kao najljepši poklon...

Ljepota nogometa još je jednom iskazana na skrivenim travnjacima Dalmacije kada je prvoligaš Hajduk došao zaigrati utakmicu u mjestašce pored Sinja i tako uveličati pola stoljeća postojanja tamošnjeg kluba...

Povodom 50. obljetnice osnutka županijskog ligaša OSK-a iz  Otoka, mjestašca pored Sinja, danas je na športskom centru Gola brda odigrana prijateljska utakmica između OSK-a i Hajduka. Slavio je Hajduk 5-0 golovima Delića, Jakoliša, Skorupa i Kalika koji je postigao dva gola. 

Dok su domaći najbliže golu bili u 27. minuti kada je Marko Bašić, a potom i Jukić koji je tukao prema golu, ali je lopta zapela u šumi nogu.

Trener Hajduka Damir Burić izveo je kombiniranu momčad s nekolicinom igrača koji su igrali protiv Dinama, a dao je i priliku mladićima iz B momčadi među kojima se istaknuo Dino Skorup. 

U 21. minuti, kod domaćina je izašao Petar Bašić legendarni Bosi koji se oprostio od nogometa i ubuduće će voditi momčad. Oko 1000 gledatelja došlo je vidjeti najdražeg gosta, a uoči utakmice, prigodnu pjesmu pročitao je Nadomir Tadić Šutra.

Bila je to prava prilika djeci i mladima za zajedničko slikanje i potpis sa svojim idolima uz ugodno športsko druženje.

Najčitaniji članci