Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
20 komentara

Hajduk ima konkurenciju: Za Eduoka se interesira Bešiktaš

Nigerijac Samuel Eduok (25) je u Splitu, ali stvari oko potpisa su se zakomplicirale. Prema zadnjim informacijama u igru se za napadača uključio i turski velikan Bešiktaš

Foto: Kasımpaşa SK
20 komentara

Komplicira li se transfer Samuela Eduoka u Hajduk?

Turski mediji objavili su informaciju kako se za Nigerijca zainteresirao Bešiktaš, i vidi ga kao jednu od opcija za popunjavanje svoje momčadi u narednoj sezoni. Eduok je sinoć doputovao u Split, u kome bi trebao boraviti sve dok ne riješi raskid ugovora i ishodi slobodne papire, a do tada je sve moguće.

Hajduk je i dalje čvrsto uvjeren da će ih Nigerijac uskoro pojačati, štoviše, pronađen mu je smještaj, a danas je viđen u gradu kako kupuje 'sitnice' potrebne za 'prvu ruku'. No, činjenica je da potpis na ugovor još nije stavljen.

U Hajduku su svjesni da bi ova procedura ishođenja slobodnih papira mogla potrajati nekoliko dana, no jednako tako je moguće da je i Eduokov menadžer licitira i pokušava postiži bolje uvjete za svog igrača. Bilo kako bilo, detalje bi trebali saznati vrlo brzo, a za vjerovati je da će Nigerijac staviti potpis na vjernost Hajduku kad je već doputovao u Split. No, dok se i ta formalnost ne obavi ipak treba ostaviti dozu rezerve da su moguće i druge opcije.

Naši partneri pišu
Message