Obavijesti

Sport

Komentari 114

Hajduk je Krletova mušterija! Slabijom nogom u same rašlje

Hajduk je Krletova mušterija! Slabijom nogom u same rašlje
1

Kada ne zabiješ, primiš. I još jednom se tvrdnja pokazala točnom. Ivan Krstanović primio je loptu, namjestio se na slabiju lijevu nogu i odapeo bombetinu s 25 metara. Kakav sjajan gol

VIDEO

Imao je Hajduk remi s igračem manje do 88. minute premda je bio znatno lošiji protivnik cijelu utakmicu. Čak je imao i dvije sjajne prilike netom prije nego je Ivan Krstanović (37) zabio bombu za pamćenje.

Pokretanje videa...

03:03

Prvo je Jradi promašio nemoguće kada je poslije sjajno servirane lopte Jaira pucao na prazan gol, ali mu se s leđa sjurio Paracki i uklizao u blok, a zatim je Vučur pogodio stativu.

Kada ne zabiješ, primiš. I još jednom se tvrdnja pokazala točnom. Već u idućoj akciji Ivan Krstanović primio je loptu, namjestio se na slabiju lijevu nogu i odapeo bombetinu s 25 metara. Posavec se ispružio koliko je mogao, čak je i dirao loptu, no nije mogao puno. Fenomenalan udarac sjeo je na pravo mjesto i Slaven je zasluženo stigao do vodstva.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
'Ja sam hajdukovac! U vojsci sam stalno odlazio na Sjever'
'Ja sam hajdukovac! U vojsci sam stalno odlazio na Sjever'

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Skočili su svi gledatelji u Koprivnici, potrčala je Slavenova klupa, a Krstanović je zabio, za sada, golčinu kola. Vjerojatno će biti i među kandidatima za gol sezone.

I čini se da mu je Hajduk najdraža mušterija. Sada je to i službeno. Stasiti napadač tijekom karijere Hajduku je zabio čak 13 golova dok je Lokomotiva ostala na drugom mjestu. Njoj je postigao 12.

Slaven Belupo i Inter Zaprešić sastali se u 17. kolu HT Prve lige

Krle je Hajduku zabio po tri u dresu NK Zagreba i Dinama, po dva dok je igrao za Rijeku, Lokomotivu i Slaven Belupo te jedan u dresu Zadra.

- Neću izdvajati niti jedan gol koji mi je posebno drag protiv Splićana. Svi su mi jednako dragi, baš kao i ostali golovi u karijeri. Ne pravim razliku između toga - rekao je napadač Slavena u listopadu.

Slaven Belupo i Inter Zaprešić sastali se u 17. kolu HT Prve lige

Ovim golom stigao je do brojke od 97 postignutih u HNL-u i nalazi se na šestom mjestu vječite ljestvice najboljih strijelaca hrvatske lige. Nedostaje mu još jedan da bi se izjednačio s Tomislavom Ercegom, koji je zabio 98, te ušao u top 5.

- Da, znam, vodim evidenciju, nadam se da ću uskoro doći do tog jubileja, to će biti velika stvar. Sigurno će s prijateljima i obitelji biti fešta, morat ću častiti kad dođem do stotoga gola.

Tudor: Crveni karton je odlučio pobjednika. Ništa, gazimo dalje
Tudor: Crveni karton je odlučio pobjednika. Ništa, gazimo dalje

Koprivničani su ovom pobjedom ostali na sedmom mjestu HNL-a, ali su dodatno pobjegli od opasne zone. Hajduk je ostao drugoplasirani s 41 bodom.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 114
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...