Obavijesti

Sport

Komentari 22

'Ja sam hajdukovac! U vojsci sam stalno odlazio na Sjever'

'Ja sam hajdukovac! U vojsci sam stalno odlazio na Sjever'
1

Ovo mi nije najveća pobjeda u trenerskoj karijeri jer sam pobjeđivao i veće momčadi, rekao je koprivnički "gastarbeiter" Tomislav Stipić nakon što je srušio Hajduk u Koprivnici (2-1)

VIDEO

Pobjeda se ničim ne može zamijeniti jer su tad u pitanju velike emocije. Način na koji je danas Slaven Belupo igrao i pobijedio velikog Hajduka zaslužuje velike čestitke, rekao je Tomislav Stipić.

Njegov Slaven Belupo pobijedio je Hajduk 2-1 u subotnjoj utakmici 22. kola HNL-a nakon preokreta u kojem su gosti imali penal pa imali čovjeka manje zbog isključenja Stanka Jurića.

Pokretanje videa...

03:03

- Imali smo s protivnikom problem u prekidima. Penal je pao nakon prekida. Smatram da smo, i dok je Hajduk bio kompletan, bili bolja momčad. Čestitam mojoj momčadi jer nam je ovo velika pobjeda koja nam daje vjetar u leđa. Čestitam igračima Hajduka na fer i korektnoj igri i želim im sve najbolje kao i mojoj momčadi, prije svega da nas ozljede zaobiđu - rekao je Stipić i dodao:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Svaka mi je pobjeda važna. Kad vidite komešanje na začelju, gdje se svi polako bude... Varaždin je pobijedio, Istra se želi maknuti sa začelja, tako da su bodovi potrebni. Protiv Dinama smo igrali dobro i izgubili. U Rijeci nismo uzeli bod jer je trener malo pogriješio u taktici. Danas su cijeli trenerski stožer i igrači bili na visini i rezultat je tu.

Hajduk je Krletova mušterija! Slabijom nogom u same rašlje
Hajduk je Krletova mušterija! Slabijom nogom u same rašlje

Debitirao je i bivši igrač Barcelone Jeffren.

- Pokazao se kao veliki znalac, dijete je Barcelone i mi ćemo imati od njega velike koristi. Franck Etoundi se rano ozlijedio. Trebao nam je biti veliko pojačanje u napadu. Nije igrao protiv Dinama i Rijeke i sad mu se ovo desi. Karlo Lulić je odigrao sjajnu utakmicu. I igraju jako zrelo i nema panike.

- Ovo mi nije najveća pobjeda u trenerskoj karijeri jer sam pobjeđivao i veće momčadi - kazao je u odgovoru na novinarski upit.

Tudor: Crveni karton je odlučio pobjednika. Ništa, gazimo dalje
Tudor: Crveni karton je odlučio pobjednika. Ništa, gazimo dalje

Posebno je ovu utakmicu doživio emotivno jer je Hajduk njegov klub.

- Dok sam bio u vojsci u Splitu u Lori, bio sam na svakoj utakmici na Sjeveru jer ja sam napola Hercegovac, a napola Dalmatinac i otud moj temperament. Ja sam hajdukovac, što nisam želio reći prije utakmice. Sestra živi u Kaštelima i danas je došla na utakmicu, a roditelji su u Omišu. 

Izjednačujući gol za Slaven zabio je Stipe Bačelić-Grgić koji je u mladosti igrao za Hajduk.

- Ovo je velika pobjeda za nas jer smo bili bolji i zaslužili je. Hajduk nije imao previše šansi osim penala i par poluprilika te one šanse kad je Paracki spasio gol, ali mi smo dominirali svih 90 minuta i zaista smo zaslužili pobjedu.

- Da, zabio sam lijep gol, ali Hajduku ga ne smijem posvetiti jer mi je u nedjelju 32. rođendan i onda ga poklanjam sam sebi. Ova utakmica je pokazala da se vraćam u formu nakon ozljede križnih ligamenata, a proslavio sam ga emotivno jer mi odozdo smo veliki emotivci - kazao je Šibenčanin Bačelić-Grgić držeći malenog sina za ruku.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener