Obavijesti

Sport

Komentari 1279

Hajduk i Osijek remizirali pred punim Poljudom: Jović isključio Bjelicu, Dinamo jesenski prvak!

Hajduk i Osijek remizirali pred punim Poljudom: Jović isključio Bjelicu, Dinamo jesenski prvak!
10

Pred 32.000 gledatelja na Poljudu Hajduk i Osijek remizirali su (0-0) u 20. kolu HT Prve lige. Takvim se rezultatom najviše okoristio Dinamo, koji će dočekati 2022. na vrhu tablice

Utrka za naslov prvaka Hrvatske nikad nije bila uzbudljivija. Uoči zimske stanke imamo čak tri momčadi na vrhu s istim brojem bodova. Titulu zimskog prvaka i ove će godine odnijeti Dinamo zahvaljujući remiju bez golova (0-0) Hajduka i Osijeka pred prepunim Poljudom.

Gosti su krenuli odlično, Bohar je u prvih deset minuta nekoliko puta ulazio preko desne strane u šesnaesterac Splićana, a već u 11. Jović je pokazao na bijelu točku! Fossati s leđa ruši Kleinheislera, sve je regularno. Bohar je preuzeo odgovornost izvođenja, zaletio se, pucao snažno po sredini i zabio! No, Jović vraća loptu na bijelu točku jer je Mierez prerano utrčao u šesnaesterac. Zaletio se ponovno Bohar, ovog puta pucao u lijevo što je Kalinić pročitao i spasio Hajduk ganjanja rezultata u ranoj fazi utakmice. 

Osijek je bio bolji u prvom dijelu, no Dambrauskasova bukvica na odmoru očito je pokrenula hajdukovce koji su zaigrali kvalitetnije u nastavku. Imali su nekoliko prilika 'bili' preko Livaje i Krovinovića, no mrežu Malenice zatresao je tek Čolina u sudačkoj nadoknadi, no iz čistog zaleđa.

U 20. kolu HT Prve HNL sastali se Hajduk i Osijek

U 71. minuti Jović je isključio Nenada Bjelicu koji je protestirao nakon jednog faula Lovrencsicsa. Htio je trener Osijeka drugi žuti za Mađara, a na kraju je on završio na tribinama...

Ambijent na Poljudu bio je bolji od nogometa kojeg smo gledali
Ambijent na Poljudu bio je bolji od nogometa kojeg smo gledali

Tablica HT Prve lige uoči zimske stanke: Dinamo vodeći s 40 bodova, jednako kao drugoplasirana Rijeke i trećeplasirani Osijek. Hajduk ima 35 bodova, no, kao i Dinamo, utakmicu manje od Osijeka i Rijeke.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
DERBI 20. KOLA HNL-A 17:30h , Stadion Poljud, Split
Hajduk
0 : 0
Osijek
Sortiranje događaja
90'

Trese se mreža Osijeka, ali Čolina se nije niti poveselio, zna da je u zaleđu!

90'

Imat ćemo šest minuta sudačke nadoknade!

84'

Sada je pokušao Bočkaj, također je tražio prvi kut, no Kalinić je danas na razini.

80'

Livaja drma stativu! Gađao je iskosa izbliza, no nije imao sreće! Fantastičan je posao odradio Ljubičić koji se othrvao Škoriću i dao odličnu loptu u prostor.

75'

Uhh, kakav udarac Livaje. Šteta, prohujao je kraj desne stative gola Malenice. Hajduk je stisnuo, vidjet ćemo ima li snage za gol u samoj završnici.

Komentari 1279