Sport

Komentari 155

VIDEO Drama na Poljudu! Jović poništio gol Osijeka iz penala pa ga ponovio: Evo i zbog čega

VIDEO Drama na Poljudu! Jović poništio gol Osijeka iz penala pa ga ponovio: Evo i zbog čega

Bohar je zabio iz prvog penala, a Osječani su ostali u čudu kada je sudac Jović poništio gol i dosudio novi. Bohar je ponovno preuzeo odgovornost, ali mu je Kalinić fantastičnom intervencijom obranio

Priželjkivao se veličanstveni derbi na rasprodanom Poljudu! A sudar Hajduka i Osijeka u posljednjem susretu 20. kola HNL-a krenuo je punim gasom pa se prava sila uzbuđenja odvila već u 11. minuti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Kleinheisler se odlično probio u šesnaesterac Hajduka gdje ga je neoprezno srušio Fossati. Sudac Fran Jović nije dvojio ni sekunde i odmah je pokazao na bijelu točku. Odgovornost je preuzeo Damjan Bohar, namjestio loptu, zaletio se i probio Kalinićev gol točno po sredini.

Osječani su pohrlili jedan drugome u slavlje, ali nakon dvadesetak sekundi pomutnja i komešanje na Poljudu - Jović je poništio gol i dosudio ponovljeni kazneni udarac!

Jer je Ramon Mierez požurio i jurnuo u šesnaesterac prije nego je Bohar uopće uputio udarac.

U tom trenutku događa se veliki mentalni pritisak na izvođača i slijedom toga što je prvi realizirao, Bohar je ponovno stavio loptu iza bijele točke.

Uzeo je zalet, pucao u desnu stranu, ali Kalinić ga je maestralno pročitao, obranio mu udarac nakon čega se lopta od prečke odbila u sigurnost.

Najčitaniji članci