Obavijesti

Sport

Komentari 14

Hajduk: Neka nam napokon pošalju jednog časnog suca

Hajduk: Neka nam napokon pošalju jednog časnog suca
1

Hajdukov trener Miše zadovoljan je remijem sa Slaven Belupom te se okreće pripremi momčadi za drugu utakmicu s Dinamom u finalu Kupa

VIDEO

Remi protiv Slaven Belupa u projekciji trenera Hajduka samo je još jedan poticaj njegovoj momčadi uoči uzvrata Kupa protiv Dinama.
- Najavili smo i napravili ono što smo htjeli. Odmorili smo igrače, izborili pozitivan rezultat i očuvali atmosferu uoči uzvratne utakmice. Eto i prvi put smo nekoga 'prevarili', dali smo i mi jedan gol u sudačkoj nadoknadi - rekao je Miše i posebno istaknuo strijelca Antu Aračića, no ne zbog postignutoga gola nego jer je želio igrati utakmicu unatoč slomljenom prstu na nozi.
- Rekao sam mu da ne može igrati sa slomljenim prstom, no on mi je odgovorio: "Treneru, tko zna kad ću opet dobiti priliku igrati za Hajduk".
Takvi mi igrači trebaju u uzvratnoj utakmici protiv Dinama.
"Bijeli" su se potpuno mobilizirali, momčad će danas popodne otići u Postire na otoku Braču i ostati ondje do četvrtka, gdje će se fizički i psihički pripremati za "utakmicu života".
- Mora se dogoditi luda utakmica, kolektivno ludilo na terenu, da dostignemo prednost Dinama. Naravno, nećemo se upustiti u luđačku utrku bez glave i repa, pokušat ćemo stvoriti igru i koncepciju koja će nam u tome pomoći. Ako se poklopi jedna luda utakmica, Hajduk uz veliku podršku navijača može stići prednost Dinama - uvjeren je Miše.
Hajdukov trener svjestan je što ga u četvrtak očekuje i svjestan je kako mnogi od njega očekuju pobjedu. Mnogi su mu ostali dužni i u četvratak očekuje naplatu dugova. Da sve ne bi završilo u pomirljivom tonu, na pitanje osjeća li da mu je netko dužan Miše je zaustio odgovoriti, no preduhitrio ga je glasnogovornik Pavić koji je rekao:
- Dužna nam je sudačka organizacija konačno poslati jednoga suca koji će časno i pošteno odsuditi utakmicu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Futsal Dinamo obranio naslov prvaka Hrvatske! Pred više od 5000 navijača dobili Omišane
DINAMO - OLMISSUM 3-1

Futsal Dinamo obranio naslov prvaka Hrvatske! Pred više od 5000 navijača dobili Omišane

Od prve minute nije bilo upitno tko će slaviti u Draženovom domu. Jako su dobro krenuli domaći i nastavili kroz cijeli susret, a Omišanima nisu uspjeli napraviti razliku s golmanom igračem

Marca: U Realu su preko noći promijenili odluku oko Modrića
ODLUKA ZA LUKU

Marca: U Realu su preko noći promijenili odluku oko Modrića

Hrvat je preuzeo svoju novu ulogu u momčadi, a ono što je pokazao je da u onim minutama koje ima, pa čak i kada je starter, nastavlja biti odlučujući, hvali Marca Modrića
Ivanković o Livaji na padelu i izletu igrača na Hvar: Morali su biti pametniji, pogriješili su...
TRENER HAJDUKA O AKTUALNOSTIMA

Ivanković o Livaji na padelu i izletu igrača na Hvar: Morali su biti pametniji, pogriješili su...

Livaja je i dalje ozlijeđen, Perišić će opet zaigrati u prvih 11, povratnik Melnjak mogao bi dobiti minutažu do kraja sezone, a Sahitiju je oko još bolno i propustit će Goricu. Odjidja? Najlakše sve prebaciti na mlade