Obavijesti

Sport

Komentari 7

Hajduk ostao bez dvojice igrača zbog pozitivnog testa na covid

Hajduk ostao bez dvojice igrača zbog pozitivnog testa na covid

Nogometaši pozitivni na korona virus nisu bili u kontaktu s ostatkom momčadi, kažu s Poljuda nedugo nakon što je HNS izvijestio o pozitivnim slučajevima među U-21 reprezentativcima

VIDEO

Nakon vijesti o sedam pozitivnih testova na korona virus u hrvatskoj U-21 nogometnoj reprezentaciji, bez navođenja njihova identiteta, isto su napravili i iz Hajduka, otkrivši da su njihova dvojica igrača zaražena.

Službeno, nije poznato radi li se o mladim reprezentativcima iz splitske momčadi, zbog Zakona o zaštiti osobnih podataka, no iz Hajduka su znakovito poručili kako igrači nisu bili u kontaktu s ostatkom momčadi proteklih dana.

POGLEDAJTE VIDEO: Bakljada za Torcidin rođendan

Pokretanje videa...

Bakljada za 70. rođendan Torcide 03:27

Priopćenje Hajduka prenosimo u cijelosti:

"Hajduk ovim putem obavještava javnost o tome da su dva igrača prve momčadi pozitivna na COVID-19. Sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka (GDPR) nismo u mogućnosti objaviti identitet osoba pozitivnih na virus.

Jedan igrač ima vrlo blage simptome dok je drugi asimptomatski slučaj. Obojica se osjećaju dobro te im je od strane nadležnog epidemiologa određena mjera samoizolacije sukladno preporukama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske. Navedeni igrači proteklih nekoliko dana nisu bili u kontaktu s ostatkom momčadi.

Liječnička služba HNK Hajduk će kao i do sada provoditi pojačani nadzor u narednim danima te će pozorno pratiti situaciju unutar Kluba kako bi se zaštitili igrači, stručni stožer i svi ostali djelatnici."

Dvojica pozitivnih na covid-19 tako bi trebala propustiti gostovanje kod Slaven Belupa ovu subotu u nastavku prvenstva, dok je upitan njihov angažman u prvoj idućoj utakmici, onoj odgođenoj kod Lokomotive 24. studenog. Momčad Bore Primorca nalazi se na sedmom mjestu s jednakim brojem bodova kao i "farmaceuti", ali s utakmicom manje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Neuništivi Boraska: Spremniji sam nego mladić! Što je iduće? E sad bih mogao na Ironman...
TEK MU JE 50 GODINA

Neuništivi Boraska: Spremniji sam nego mladić! Što je iduće? E sad bih mogao na Ironman...

Dva tjedna prije svog 50. rođendana, naš proslavljeni veslač Igor Boraska osvojio je u osmercu Mladosti zlato na prvenstvu Hrvatske. Boraska je sudionik ljetnih i zimskih OI, istrčao je maraton....

NBA zvijezda teška 120 milijuna dolara igra golf u Splitu...
D'ANGELO RUSSELL

NBA zvijezda teška 120 milijuna dolara igra golf u Splitu...

''Kontaktirala nas je turistička agencija i pitala koju marku štapova i rukavica imamo za iznajmljivanje i možemo li rezervirati termin za četiri osobe koje bi došle odigrati partiju golfa. Nismo znali o kome je riječ...''
Juranović pozitivan na Covid-19
JEDINI U KLUBU

Juranović pozitivan na Covid-19

Iz kluba su priznali kako je jedan njihov igrač imao test pozitivan na Covid-19, a nama je potvrđeno kako se radi o bivšem hajdukovcu Juranoviću. Simptoma zaraze zasad nema