Obavijesti

Sport

Komentari 80

Hajduk pregazio Inter: Futacs zabio četiri i prvi je topnik lige!

Hajduk pregazio Inter: Futacs zabio četiri i prvi je topnik lige!
7

ŠEST KOMADA Prvo poluvrijeme završilo je uz dosadnjikavih 1-0, ali u drugom je Hajduk ubacio u 'petu' brzinu i zabio pet komada u 17 minuta igre. Marko Futacs zabio je četiri i sad je prvi strijelac HNL-a...

VIDEO

Hajduk je razvalio Inter na Poljudu 6-0 uz četiri komada od danas novog prvog topnika lige, Marka Futacsa.

Hajduk tako ima veliku šansu imati prvog strijelca lige nakon 1992. i Ardiana Koznikua, a s današnjim rezultatom najefikasnija su momčad prvenstva. Zabili su 68, Rijeka je na 65, a Dinamo na 62.

Hajduk se fantastičnom predstavom oprostio od Poljuda u ovoj sezoni! Bravo Hajduče! ⚽️⚽️⚽️⚽️🥅❤💙✔️✔️✔️✔️

Posted by HNK Hajduk Split on Saturday, May 20, 2017

Prvo poluvrijeme proteklo je u 'bilima' dostatnoj igri za minimalno vodstvo majstorijom Futacsa. Opalio s nekih dvadesetak metara lijevom nogom i to je za rezervnog golmana Intera bilo neuhvatljivo. Probio ga je silinom udarca.

U drugom poluvremenu, drugi Hajduk. Sjajni Mađar iskoristio je sjajnu loptu Nikole Vlašića u 52. minuti s lijeve strane koji je odradio najveći dio posla.

Serviranu loptu na glavu poslao je u suprotni kut Mrmića koji je ostao nemoćan. Nešto kasnije, Marko Kolar imao je najbolju šansu za goste koju je obranio Dante Stipica. Samo tri minute poslije, pada novi gol. 

Nije bilo problema za Futacsa koji je neobranjivo tukao u lijeve rašlje Mrmića. Ovo je bio njegov 15. gol u sezoni čime se izjednačio na prvom mjestu ljestvice strijelaca HNL-a s Hodžićem i Andrijaševićem.

Rešetanje Mrmića nastavilo se u 58. minuti. Hajduk je posve razbio Inter... Vlašić je našao Hamzu, Gambijac otvorio Memollu, a lijevi bek lijepo prebacio loptu na desnu stranu gdje je stigao brzonogi Fran Tudor te lako zabio za četiri razlike 'bilih'.

Opći potop Intera uslijedio je u 62. minuti, nestali su s terena. Sada je zabio Nikola Vlašić kojeg se lijepo okrenuo ispred Mrmića i pogodio u mrežu. Hajduk je zabio Interu četiri komada u samo deset minuta igre!

U 69. minuti utakmice, Marko Futacs zabija četvrti gol. Hajduk može biti tužan što je kraj sezone, s ovakvim Futacsom u napadu mogu razbiti svaku obranu HNL-a.

Ponovno je Vlašić poslužio Mađara, a ovaj spretno provukao loptu ispod Mrmića za velikih 6-0. Time je pretekao Andrijaševića i Hodžića koji su ostali na 15!
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 80
VIDEO

Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'
EMOTIVNA OBJAVA

Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'

Treneru Dinama preminula je majka, a iz kluba su se oglasili emotivnom objavom pjesme koju često pjevaju Bad Blue Boysi i tako pružili podršku

Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...
TEŠKI DANI

Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...

Igrači dva mjeseca nisu dobili u plaću pa su odlučili štrajkati i ne dolaziti na treninge. Takva odluka će biti na snazi dok klub riješi dug prema njima, ali pitanje kako će to napraviti obzirom da je račun u blokadi
VIDEO Cirkus u Turskoj: Monaco slavio protiv Fenera, huligani utrčali na parket i napali ih!
NOVI PROBLEMI

VIDEO Cirkus u Turskoj: Monaco slavio protiv Fenera, huligani utrčali na parket i napali ih!

Gosti su burno proslavili pobjedu, neki igrači su i pretjerali, a to je razbjesnilo pristaše Fenerbahčea koji su utrčali na parket i htjeli ih pretući