Obavijesti

Sport

Komentari 38

Hajduk prodao Mlakara u drugu talijansku ligu: Bila mi je čast i ponos braniti bijele boje...

Hajduk prodao Mlakara u drugu talijansku ligu:  Bila mi je čast i ponos braniti bijele boje...

Slovenski napadač 'bijelima' se pridružio u ljeto 2021. godine iz engleskog premierligaša Brighton & Hove Albiona. Za Hajduk je upisao ukupno 81 službeni nastup, od čega je 54 puta započeo utakmicu. Pri tom se 21 put upisao u strijelce

VIDEO

Dok se čeka prodaja Luke Vuškovića i bogata financijska injekcija u blagajni, Hajduk je prodao napadača. Kako smo i pisali prije nekoliko dana, slovenski reprezentativac Jan Mlakar otišao je u talijanskog drugoligaša Pisu, potvrdio je splitski klub.

Pokretanje videa...

varaždin vs hajduk 11:41

Sve utakmice SuperSport HNL-a gledajte samo na MAXSport kanalu Hrvatskog Telekoma.

Majstoru s mora bi trebalo pripasti oko tri milijuna eura. Isti klub htio ga je i u veljači ove godine, no Hajduk je tražio četiri milijuna eura, što su Talijani odbili. Ovaj put su se našli na tri. 

Split: Utakmica 2. kola SuperSport HNL-a između HNK Hajduk i HNK Rijeka

Slovenski napadač 'bijelima' se pridružio u ljeto 2021. godine iz engleskog premierligaša Brighton & Hove Albiona. Za Hajduk je upisao ukupno 81 službeni nastup, od čega je 54 puta započeo utakmicu. Pri tom se 21 put upisao u strijelce, a tri puta je asistirao za pogotke svojim suigračima. 

U svom prvom službenom nastupu postigao je dva pogotka protiv Lokomotive u Kranjčevićevoj, a zadnji put zaigrao je u pobjedi protiv Rudeša u 5. kolu SuperSport HNL. S Hajdukom je osvojio dva trofeja Hrvatskog nogometnog kupa. 

Zagreb: Rudeš i Hajduk sastali se u 5. kolu SuperSport HNL-a

"Od dolaska u Hajduk krasio ga je izniman profesionalizam, iako tih i povučen, uvijek je na terenu davao sve od sebe, zbog čega je uživao veliko poštovanje svojih suigrača, svih trenera s kojima je radio te cijelog našeg kluba", napisao je Hajduk.

- Došlo je vrijeme za rastanak i ovom prilikom želim se zahvaliti klubu, suigračima, treneru i njegovom stožeru, svim djelatnicima kluba i dragim navijačima na predivne dvije godine koje smo ja i moja obitelj proveli u Splitu, gdje smo upoznali prijatelje za cijeli život. Imali smo teških trenutaka, a bilo je i puno lijepih koje ću pamtiti do kraja života. Bila mi je čast i ponos igrati u Hajduku i braniti bijele boje. Svima spomenutima želim puno uspjeha i sreće u ostvarenju cilja koji svi žele - rekao je Mlakar na oproštaju od Hajduka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

Čistio je štale, nitko nije htio s njim na basket, zezali ga da je debeo. Sad je treći put MVP...
JOKIĆEVA ŽIVOTNA PRIČA

Čistio je štale, nitko nije htio s njim na basket, zezali ga da je debeo. Sad je treći put MVP...

Nikola je bio užasan. Mislim, stvarno užasan. Ne možete zamisliti koliko je bio loš, prisjetio se Nikolin brat utakmice u kojoj ga je skautirala Barcelona. Tamo nije otišao, ali zato je danas na vrhu košarke

U prometnoj nesreći poginuo je hrvatski stolnotenisač (28)
TRAGEDIJA

U prometnoj nesreći poginuo je hrvatski stolnotenisač (28)

Prerani odlazak našeg dragog Luke šokirao nas je sve toliko da još uvijek ne možemo vjerovati da se to dogodilo, napisali su iz kluba poginulog
Novi kut snimke, navijači su u nevjerici: 'On nije bio u zaleđu! Ovo sve mijenja, Real VARdrid'
REPOVI ODLUKA

Novi kut snimke, navijači su u nevjerici: 'On nije bio u zaleđu! Ovo sve mijenja, Real VARdrid'

Strijelac gola nije igrao loptom, već je u tome sudjelovao Marokanac iza njega, ali gol je - poništen. Sudački ekspert španjolske Marce je istaknuo da je ta odluka bila pogrešna, a 'na volej' su to dočekali navijači Bayerna