Obavijesti

Sport

Komentari 195

Inter imao penal za pobjedu u 93., Blažević je spasio Hajduk

Inter imao penal za pobjedu u 93., Blažević je spasio Hajduk
5

Inter i Hajduk odigrali su 1-1 u Zaprešiću u 8. kolu HNL-a. Hajduk je poveo golom Milića u prvom dijelu. Inter je izjednačio preko Oršića i imao je penal u 93. minuti...

VIDEO

Tomislav Šarić namjestio je loptu na bijelu točku. Igrala se treća minuta sudačke nadoknade. Šarić se zaletio, pucao u desnu golmanovu stranu, ali Blažević je obranio. Hajduk se spasio poraza i u 8. kolu HNL-a izvukao bod u Zaprešiću.

Odlična utakmica u Zaprešiću. Hajduk je bio bolji u prvom, a Inter u drugom dijelu. Na kraju puno nezadovoljniji mogu biti igrači Intera koji su imali pobjedu na dlanu. 

"Bijeli" su na početku utakmice bili mnogo konkretniji. Poveli su preko Antonija Milića koji je zabio svoj prvijenac u HNL-u. Onda su u drugom dijelu neshvatljivo pali. Inter je zavladao terenom i bio je puno bolji. 

Zabio je Oršić Dinamu u prvom kolu na Maksimiru i završilo je 1-1. A isto je ponovio u 8. kolu. Kad Mislav Oršić zabija velikanima, završava 1-1. Sjajno je prošao Oršić po lijevoj strani i pucao, a Maloča je uklizao i promijenio smjer lopti. Blažević je bio na travi, a Oršić je slavio gol vrijedan boda.

Inter je krenuo po pobjedu. Bili su bolji od Hajduka kojem je ponestalo snage. Imali su domaći nekoliko odličnih prilika, a najbolju, naravno, iz penala. Sudac  Ivan Bebek bio je blizu mjesta događaja. Jozinović je neoprezno ušao u Georgijeva i čini se kako je Bebek ispravno dosudio najstrožu kaznu. Blažević je spasio Hajduk i ostalo je 1-1.

Hajduk je tako ostao bez pobjede četvrtu uzastopnu utakmicu. Posljednji put "bijeli" su slavili u 4. kolu protiv Zagreba na Poljudu (5-1). U četiri utakmice od tada Hajduk je osvojio mizerna dva boda. A raspored im baš ne ide na ruku.

"Bijelima" slijedi utakmica protiv Slaven Belupa kod kuće te Dinama na Maksimiru. Neće im biti lako. Slaven Belupo je u sjajnoj formi. Ako u nedjelju dobije Rijeku u Koprivnici, preotet će prvo mjesto Dinamu na ljestvici.

HNL, 8. kolo: 

Dinamo - Osijek 0-0

Inter - Hajduk 1-1

Cibalia - Lokomotiva 3-2

Istra - Zagreb 0-0

Split - Zadar 3-1

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 195

VIDEO

Filip Hrgović - Daniel Dubois, kad i gdje je borba, koliko košta prijenos, gdje gledati uživo?
SVE BITNE INFORMACIJE

Filip Hrgović - Daniel Dubois, kad i gdje je borba, koliko košta prijenos, gdje gledati uživo?

Filip Hrgović vraća se u ring 1. lipnja protiv Britanca Daniela Duboisa, koji je lani boksao s Usikom za titule prvaka. Borit će se za privremenu IBF titulu svjetskog prvaka

VIDEO Udala se Hajdukova nutricionistica pa je za sreću srušila tortu u obliku Maksimira
TRADICIJA

VIDEO Udala se Hajdukova nutricionistica pa je za sreću srušila tortu u obliku Maksimira

Dragana Olujić dugogodišnja je Hajdukova nutricionistica koja je ove godine široj javnosti postala poznata nakon sukoba sa sucem Igorom Pajačem. Dok traje pauza od HNL-a, Olujić se udala, a kao što to tradicija nalaže u Splitu, mladenci su za sreću morali izrezati pa srušiti tortu. Obično bude u obliku zvonika Sv. Duje, ali mladenci su se odlučili za maksimirski stadion
Filip Hrgović ipak će se boriti za pojas! Ovo su svi detalji...
NA KORAK DO SNA

Filip Hrgović ipak će se boriti za pojas! Ovo su svi detalji...

Ispada da je Hrgović ipak bio u pravu kada je prije nekoliko dana na konferenciji govorio da je čuo da će borba biti za pojas. Mnogi su smatrali kako se radi o pogrešci