Obavijesti

Sport

Komentari 32

Hajduk više nije favorit u finalu, koeficijent drastično narastao! Na utakmici i Mourinho, Figo...

Hajduk više nije favorit u finalu, koeficijent drastično narastao!  Na utakmici i Mourinho, Figo...

Naši izvori kažu nam kako je porastao broj uplata na nizozemski AZ i kako su prve procjene bile nerealne. Utakmicu dvije najbolje juniorske momčadi doći će pogledati brojni nogometni asovi

VIDEO

Juniori Hajduka i AZ-a od 18 sati u Ženevi igrat će za naslov pobjednika juniorske Lige prvaka. Prvak Nizozemske slavio je u polufinalu protiv Sportinga nakon drame penala, dok je Hajduk bio bolji od Milana rezultatom 3-1. Obje momčadi svoj put u ovom natjecanju započele su u takozvanom putu prvaka. To natjecanje igraju momčadi koje su osvojile naslov juniorskog prvaka svoje države, a klupski seniori nisu igrali u Ligi prvaka.

POGLEDAJTE VIDEO: TRI KOMADA ZA FINALE LIGE PRVAKA

Pokretanje videa...

Hajduk srušio veliki Milan: Tri komada za finale Lige prvaka 00:56

Hajduk je u ovoj sezoni slavio protiv Gabale, Apollonia, Šahtara, Manchester Cityja, Borussije Dortmund i protiv Milana. AZ je pobijedio Shamrock, Crvenu zvezdu, Eintracht, Barcelonu, Real Madrid i Sporting. Juniorski prvak Nizozemske nije primio gol u ovom natjecanju sve do polufinala! Iako nisu bili favoriti protiv Sportinga, odigrali su fantastičnu utakmicu i pokazali da su bolja momčad.

Pobijedili ili izgubili! Evo kad se na Rivi sprema doček 'bilih tića'
Pobijedili ili izgubili! Evo kad se na Rivi sprema doček 'bilih tića'

POGLEDAJTE VIDEO: TORCIDAŠI ZAPALILI ULICE ŽENEVE

Hajduk je protiv Milana bio favorit, a iako se nije tako činilo u prvom poluvremenu, momčad Marijana Budimira opravdala je svoj status u drugom dijelu i zasluženo pobijedila.

Kladionice su prije nekoliko dana objavile koeficijente za finalnu utakmicu. Prema prvim prognozama Hajduk je bio favorit za osvajanje naslova. U startu su kladionice na Hajduk davale koeficijent 2.30, a na AZ oko 4. Trenutno je koeficijent na Hajduk 4, a na AZ oko 2. Navodno sve više ljudi uplaćuje novac na pobjedu AZ-a, a saznajemo i kako su prvotni koeficijenti bili nerealni i kako je prvak Nizozemske stvarni favorit na ovoj utakmici.

Postoji mogućnost da za AZ zaigra i jedan standardni prvotimac seniorske momčadi. Radi se o Meexu Meerdinku (19). Meerdink nije igrao protiv Sportinga u polufinalu, a trener juniorske momčadi stavio ga je u zapisnik za današnju utakmicu. Meerdink je veliko pojačanje za juniorsku momčad i moguće da je i on jedan od razloga zašto je koeficijent na AZ pao. Ipak, Meerdink je jučer igrao za prvu ekipu AZ-a i ozlijedio se, tako da nije poznato hoće li nastupiti.

Sudac utakmice između Hajduka i AZ-a ima zanimljiv posao, a u domaćoj ligi je ispisao povijest
Sudac utakmice između Hajduka i AZ-a ima zanimljiv posao, a u domaćoj ligi je ispisao povijest

Nogometna elita na utakmici

U obližnjem Nyonu danas je inauguracijski sastanak novog Uefinog savjetodavnog tijela. Ovo tijelo osmišljeno je kako bi dalo savjetodavni, ali neovisni glas o temeljnim temama vezanim za nogomet, uključujući pravila igre, suđenje, kalendar utakmica, razvoj elitne mladeži i dobrobit igrača.

Pomoćni trener Hajduka Zvone Milić kum je na krštenju Luki Pašaliću. Poklon je bio poseban
Pomoćni trener Hajduka Zvone Milić kum je na krštenju Luki Pašaliću. Poklon  je bio poseban

To tijelo sačinjavaju nekadašnji igrači, treneri i nogometni stručnjaci, legende europskog nogometa. Tako će se ova velika imena gotovo sigurno zaputiti pogledati utakmicu između dvije najbolje mlade europske momčadi. Koordinator toga tijela je legendarni kapetan "vatrenih", Zvonimir Boban, a članovi su i José Mourinho, Carlo Ancelotti, Zinedine Zidane, Paolo Maldini, Fabio Capello,  Javier Zanetti, Luís Figo, Philipp Lahm, Ronald Koeman, Gareth Southgate, Rio Ferdinand, Michael Laudrup, Rafael Benítez, Roberto Martínez, Predrag Mijatović, Jürgen Klinsmann, Rudi Völler, Petr Čech, Juan Mata, Robbie Keane, Patrick Vieira, Henrik Larsson, Eric Abidal i Gareth Bale. Neki od njih bit će na utakmici i gledati Hajdukovu budućnost.

Tudor za 24sata: Imam osjećaj da Hajduk osvaja Ligu prvaka!
Tudor za 24sata: Imam osjećaj da Hajduk osvaja Ligu prvaka!

.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...
OTVORIO DUŠU

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...

Kao mali sam navijao za Hajduk i nadam se da ću jednog dana zaigrati na punom Poljudu. A završio sam za kuhara i volio bih napraviti ručak Severini i večeru Cristianu Ronaldu. Benzema se naljutio kad sam ga uštipnuo
Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...
JUTRO NAKON PORAZA

Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...

Cijela je Hrvatska bila sigurna da ćemo izgubiti i evo, gospodo, izgubili smo, a i dalje imamo sve u rukama. Ako želimo biti prvaci, moramo jednom dobiti i Dinamo. Svima sam u klubu rekao "Nemojte da ja, Zagrepčanin, budem veći optimist od vas, Riječana"