Obavijesti

Sport

Komentari 3

Hajdukova bolnica: 'Bili' će s pola momčadi po pobjedu

Hajdukova bolnica: 'Bili' će s pola momčadi po pobjedu
1

Hajduk će u zadnjem kolu kod Croatije Sesvete igrati bez pola momčadi. Ostali su bez golmana, Subašić je virozan, a Tomić premještao ormare

VIDEO

Hajduk je otputovao u Zagreb u nadi da bi, ako Cibalia kiksa u Osijeku, pobjedom protiv Croatije mogao stići do drugog mjesta i tako se koliko-toliko zadovoljan oprostiti od turbulentne sezone. No, ma koliko Croatia bila slabašan protivnik i ma koliko Hajduk želio pobjedu, tanak igrački kadar mogao bi im ozbiljno poremetiti planove.
- Ostali smo bez oba golmana, obojica su u takvom stanju da nisu u stanju nastupiti  - rekao je u svom stilu Poklepović i pojasnio:
- Subašić je virozan, a Tomić je premještao ormare u stanu pa su ga uklještila leđa, tako da će braniti mali Stipica. Skoko se praktično oprostio, Rubil je ozlijeđen, poteškoće osjećaju i Andrić i Anas Sharbini, Ahmad ima obiteljskih problema i neće putovati. Kao ni Maloča, koji ima virozu.
Unatoč brojnim problemima, Poklepović želi uspješnu polusezonu, tijekom koje je izgubio svega jednu utakmicu, pobjedom privesti kraju.
- Odradili smo odličan posao, osvojili čak 76 posto bodova, što je jako dobro. Iskustvo je pokazalo kako je sve preko 60 posto borba za vrh ljestvice, preko 50 posto dovoljno za sredinu, a sve ispod je borba za opstanak. Puno igrača nam nedostaje, ali ipak nas ima dovoljno da posao uspješno dovedemo do kraja - priča Špaco.
Poklepović je već napravio plan i raspored aktivnosti do početka nove sezone, premda nije siguran hoće li ostati na klupi.
- U petak imamo primanje kod gradonačelnika u 14.00 sati, potom i vaganje i mjerenje masnog tkiva i onda su slobodni do 14. lipnja, kada počinu pripreme. Naša je preporuka upravi kluba da pripreme odradimo u Sloveniji ili Austriji, no ukoliko ne bude moguće, radit ćemo u Splitu - izrazio je svoje želje Poklepović i još se jednom osvrnuo na nagađanja o odlasku s Poljuda.
- Što se tiče mog odlaska ili ostanka, ponovit ću, imam ugovor do 30. lipnja 2011. godine, s opcijom da ga i klub i ja možemo u svakom trenu otkazati. Do sada to još nitko nije napravio. Znam da bi vi bili sretni da se to dogodi jer bi imali o čemu pisati, ali...
Poklepović je dan ranije gostovao u emisiji 'Otvoreno' u kojoj ga je Zdravko Mamić proglasio 'nacionalnim blagom'. No, Špaco se ipak nije dao uhvatiti na krivoj nozi kad je upitan bi li volio raditi u klubu u kojem je Mamić predsjednik.
- Mamić ima svoj štih i ponaša se kako se ponaša, no i naše rukovodstvo radi i ide u smjeru osiguranja kvalitetne podloge za bolje rezultate. Ne samo u prvenstvu, nego i u Europi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger
Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici
NOVI PLAN

Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici

Plus+ Nogometaši Dinama posljednje su titule slavili s navijačima na Macoli. To se 2022. godine dogodilo poslije slavlja u Šibeniku, godinu dana kasnije poslije remija u Splitu. Sad se priprema fešta, ali na drugoj lokaciji...