Obavijesti

Sport

Komentari 0

Hajdukovci slave: Fešta pa na miru gledati Rijeku i Dinamo...

Hajdukovci slave: Fešta pa na miru gledati Rijeku i Dinamo...
7

Baš smo poginuli, no isplatilo se. Bio je veliki pritisak na nama, željeli smo makar na jedan dan uzeti to prvo mjesto, rekao je junak utakmice u Splitu Fran Tudor...

VIDEO

Hajduk je srušio Lokomotivu na Poljudu 2-1 i nakon dvije godine vratio se na vrh ljestvice. Tamo će biti najmanje do utakmice Rijeke i Dinama u nedjelju.

- Ovo je dvostruka pobjeda, svaka čast svim mojim suigračima i stožeru – kazao je na početku Hrvoje Milić, a na pitanje da pojasni što je želio reći, kratko je kazao: 

- Nema potrebe širiti priču u detalje, ostat ćemo veliki, znate dobro na što mislim. 

Nije teško pogoditi da je Milić mislio na kriterij suđenja Marija Zebeca, koji je u nekoliko navrata izazvao revolt igrača i navijača Hajduka, zbog kriterija dosuđivanja prekršaja, ali i zato jer nije sankcionirao uporno otezanje igre, prije svih golmana Lokomotive Olivera Zelenike. 

- Da smo ranije zabili drugi gol, priveli bismo lakše utakmicu kraju, ovako smo se malo mučili. Primili smo jeftin gol iz prekida, žao mi je zbog Lovre, sjajan je golman, odlično radi... – zaključio je Milić

Junak susreta Fran Tudor postigao je gol, ali i stigao zatvoriti sve rupe u obrani Hajduka. Trčao je poput maratonca, nije ni čudo da je nakon utakmice rekao kako su 'poginuli' za pobjedu. 

- Baš smo poginuli, no isplatilo se. Nakon nekoliko asistencija eto, zabio sam i gol. Bio je veliki pritisak na nama, željeli smo makar na jedan dan uzeti to prvo mjesto. Sada idemo malo proslaviti, pogledati derbi Rijeke i Dinama u miru, a onda u Lekenik na Kup, pa derbi s Rijekom na Poljudu - kazao je Tudor.

Franko Andijašević: Meni je uvijek drago doći na Poljud

- Mogu ponoviti ono što sam rekao zadnji put, izgubili smo 2-1, a ja sam postigao zgoditak. Samo je ovo bio gol za izjednačenje. Imali smo zamisao kako igrati protiv Hajduka, ali nije nas išlo - rekao je Andrijašević i dodao:

- Kad je Sušić dao gol, trener je promijenio formaciju, mene je gurnuo na polušpicu, to je izgledalo nešto bolje. Šteta što nismo duže izdržali kod neodlučenog rezultata, ali Hajduku sve čestitke, zasluženo su dobili. Što se tiče zvižduka, znam da će me tako uvijek dočekati na Poljudu. Ne moram ponavljati po stoti put kako sam otišao iz Hajduka, oni koji žele, znaju istinu, ali bez obzira na zvižduke, meni je uvijek drago doći na Poljud. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom
Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede
DVOMETRAŠ IZ NOVE BILE

Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede

Prema Transfermarktu vrijedi 600.000 eura. Sergej Barbarez, novi izbornik BiH, pozvat će ga za prijateljske utakmice s Engleskom i Italijom u lipnju