Obavijesti

Sport

Komentari 47

Čuić sredio Škendiju: Hajduk je blizu prolaska u Ligi prvaka!

Čuić sredio Škendiju: Hajduk je blizu prolaska u Ligi prvaka!
6

Hajdukovi juniori bili su uvjerljivo bolji od svog protivnika, a oba gola u pobjedi protiv Škendije zabio je Filip Čuić. Prvi je zabio u 28. minuti, a drugi puta u 55. Filip je mlađi brat Marija Čuića, igrača seniora "bilih"

VIDEO

Juniori Hajduka su gostujućom pobjedom (2-0) nad Škendijom obilježili premijerni nastup u Ligi prvaka mladih! Junak susreta bio je Filip Čuić (18), koji je postigao oba gola.

POGLEDAJTE VIDEO: Hajduk u Makarskoj

Pokretanje videa...

Hajduk u Makarskoj VIDEO

Hajdukovci su poveli u 29. minuti. Krasno je stasiti Mate Antunović prošao po lijevoj strani pa odložio Čuiću na zicer, a ovaj ne griješi. Zabio je Filip u stilu svoga brata Marija, koji nastupa za seniorsku momčad “bilih”.

Momčad Marijana Budimira dominirala je protiv sjevernomakedonskog protivnika cijelu utakmicu. Škendija je na terenu trening centra “Petar Miloševski” u Skoplju prvi put zaprijetila tek u 35. minuti preko Jakupija, ali zaustavio je to Toni Silić. “Točku na i” stavio je Čuić u 56. minuti krasnim lobom s više od 16 metara. Prethodno ga je krasnom dubinskom loptom uposlio Franjo Lazar, koji je ušao na početku drugog poluvremena.

Uzvratna utakmica igra se u Splitu 20. listopada, a pobjednik igra s boljim iz dvoboja između Daugavpilsa i Minska. Minsk je u prvoj utakmici pobijedio 4-0.

Juniori Hajduka u Ligu prvaka mladih plasirali su se kao osvajači prvenstva Hrvatske prošle sezone i igraju nokaut fazu, dok juniorske momčadi onih klubova koji su ušli u seniorsku Ligu prvaka igraju skupine s klubovima protiv kojih igraju i seniori. Po završetku tih skupina formirat će se nokaut faza s klubovima iz oba kostura natjecanja.

Po povratku će igrači Hajduka ostati u Zagrebu jer ih u nedjelju očekuje prvenstvena utakmica protiv Intera u Zaprešiću.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 47
VIDEO

Dinamo - Rijeka 0-0:  Prvi susret finala bez ispaljenog metka...
UZVRAT JE ZA TJEDAN DANA

Dinamo - Rijeka 0-0: Prvi susret finala bez ispaljenog metka...

Dinamo je u prvom poluvremenu prijetio preko Arbera Hoxhe, koji je pogodio gredu i imao još dvije dobre prilike. Rijeka je prvu pravu šansu imala u 59. minuti kada je Toni Fruk pogodio gredu

Besplatni prijenos: Gdje gledati finale Kupa Dinamo - Rijeka?
UŽIVO OD 19 SATI

Besplatni prijenos: Gdje gledati finale Kupa Dinamo - Rijeka?

Dinamo i Rijeka na Maksimiru igraju prvu utakmicu finala Hrvatskog nogometnog kupa, uzvrat je za tjedan dana na Rujevici. Prijenos je dostupan svim gledateljima putem YouTubea
Hajduk - Dinamo 1-1: Juniori "modrih" u derbiju na Poljudu osigurali novi naslov prvaka!
PRVA NL JUNIORI

Hajduk - Dinamo 1-1: Juniori "modrih" u derbiju na Poljudu osigurali novi naslov prvaka!

Dinamu je bio dovoljan remi u Splitu, do njega je došao i osigurao titulu tri kola prije kraja. Gosti su poveli u šestoj golom Koščevića, a Skoko u 53. sjajno pogađa za konačnih 1-1